Maak je eigen Membersite in 5 stappen!

Maak je membersite in 5 stappen

In dit GRATIS Membership Masterplan ga je het volgende leren:

• Wat is een Membersite of Ledensite?
  • Waarom wordt je online training of cursus hierdoor meer waard?
  • Hoe bepaal je de structuur van je membersite?
  • Maak het jezelf gemakkelijk door de Masterplan stappen te nemen
  • Welke tools heb je nodig (een handige checklist)?
  • Hoe ziet het proces eruit van betalen tot inloggen
  • Worksheets: 'Maak je eigen Membersite Masterplan'

Direct toegang

Misschien heb je al een online training, cursus of programma gemaakt. Of je wilt deze maken. Dan is verstandig om dit in een ledenomgeving te (laten) bouwen.

Een Member- of Ledensite!

Maar hoe moet je beginnen? Hoe ga je deze inrichten? En wat is nu daadwerkelijk het voordeel van een Membersite?

Ik leer het je in het Membersite Masterplan.

worksheets maak je eigen membersite masterplan

Ik leer je precies wat een Membersite precies inhoud, waarvoor deze het best geschikt is, hoe je het beste uit een Membersite kunt halen. Waarmee je rekening moet houden bij het opzetten van een Membersite en volg de 5 Masterplan stappen om eenvoudig je eigen Membersite te maken.

Ik heb zelfs worksheets voor je gemaakt. Dit systeem gebruik ik persoonlijk bij het maken van een Membersite voor mijn opdrachtgevers. Ik geef het je gewoon! Vul dit Masterplan in en je hebt je eigen blauwdruk voor je Membersite.

Heleen Verkerk - Internet Design & Marketing ExpertMijn naam is Heleen Verkerk. Expert op het gebied van Internet Marketing, Techniek & Design.

Ik heb het voorrecht gehad om samen te werken met een aantal grote namen in de Internet Marketing wereld, zoals Eelco de Boer van Winst.nl en Tonny Loorbach van Internet Marketing Universiteit.

Sinds ik in aanraking ben gekomen met Internet Marketing is mijn creatief denkend radartje op de turbostand gezet.

Inmiddels heb ik al velen websites, productlanceringen en membersites voor mijn opdrachtgevers gemaakt. Voor mij is het dus peanuts.

Graag deel ik al mijn kennis en ervaring nu met jou!

JA! Ik wil ook een eigen Membersite maken.

Direct Gratis Downloaden