KERSTAANBIEDING:
Hoe je meer mensen kunt bereiken
zonder extra tijd 

Werk aan een passief inkomen en meer vrijheid,
maak jezelf vrij met je eigen online trainingsprogramma.

Tijdelijk €250.- extra korting (kortingscode: HO-HO-HO)

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Hard werken, te weinig tijd voor jezelf...

Ben je coach, trainer, heb je een online bedrijf?

Of probeer je met je bedrijf ook online geld te verdienen?

Dat valt nog helemaal niet mee hè...

Je wilt nog meer mensen bereiken met je waardevolle informatie
dan je nu al doet.Je weet dat je de wereld iets te bieden hebt. 

Om meer mensen te bereiken moet je dus nog meer uren maken,
dat doe je, toch?

Alleen zijn je uren onderhand op. Hoe ga je die mensen dan bereiken zonder extra werk of nog meer uren?

Een online training zou echt DE uitkomst zijn. Maar ja..hoe doe je dat?

Waar haal je de tijd vandaan om alles uit te zoeken?

Je hebt geen idee. En dus ploeter je, en worden je dagen steeds langer.

online geld verdienen met je bedrijf

Het moment dat alles veranderde

Geloof me: waarschijnlijk heb ik in precies hetzelfde schuitje gezeten als jij. Ik werkte me alle kanten op (vind ik leuk), maar het lukte me maar moeilijk om echt winst te behalen met mijn lijst. Letterlijk alles heb ik geprobeerd! 

Tot het moment dat alles voor me veranderde.

Wil je weten wat dat was (tromgeroffel, even de spanning opbouwen ;)

Lees verder...

Mijn doorbraak in 2008

Bij mij werkte helemaal niks. Totdat ik in 2008 een nieuw bedrijf opzette en ondernemers zoals jij ging helpen met het maken van online magazines en online trainingen. En toen gebeurde er een klein wonder.

Want tijdens mijn allereerste lancering ooit verdiende ik... 

€ 25.717!!! 

Exclusief btw, dat ook nog eens. In 12 dagen.

Ik zette dit om in een Membership

Dezelfde klanten die de online magazines kochten, benaderde ik en vertelde dat zij 'special member' konden worden.

Voor 9,95 per maand kregen zij exclusief toegang tot een afgeschermd gedeelte op de website. Daar plaatste ik online scrapbooktrainingen en online workshops.

Binnen 3 maanden had ik 300 leden.

Dit betekende €3000,- per maand! 


Stel je voor: je eigen online training, programma of membership

Bereik meer mensen in minder tijd!

Mijn naam is Heleen Verkerk. Ik ben graphic designer / art director en internet ondernemer. Ik help online ondernemers met design, techniek & marketing. En zo heb ik ook een aantal ondernemers geholpen met het maken van hun eigen online trainingsprogramma of membership.


En weet je?... Ze boeken allemaal successen hiermee!


Omdat het met een online programma niet uitmaakt hoeveel mensen je bereikt. Het kost je namelijk dezelfde tijd en...het is een volledig geautomatiseerd systeem. Cool toch? 

Wat zou het voor jou betekenen als je een online programma zou hebben en daarmee een onbeperkt aantal mensen kan bereiken zonder extra tijd hierin te stoppen? En wat zou het voor jou betekenen als je hiermee tevens een passief inkomen zou kunnen generen?

En waarin je je al je waarde kwijt kunt. 

Misschien ben je niet technisch

Herkenbaar probleem bij veel ondernemers: het technische gedeelte is niet het boeiendste deel van het werk. Het MOET gebeuren (ik zet het niet voor niets in zulke grote letters). Het moet. En dat maakt het meteen al vervelend.

Maar als ik je stap voor stap uitleg hoe het moet en je laat zien dat het helemaal niet moeilijk is. En het leuk is om een eigen online programma  te maken en je hierna tijd over gaat houden. Hoe geweldig is dat!

Klinkt dit bekend voor je?

 • Je hebt een goed idee voor online trainingsprogramma of membersite, maar je weet niet waar je moet beginnen en hoe je dit ook daadwerkelijk af kunt maken.
 • Het ontbreekt je aan basiskennis waardoor je het hele idee maar laat varen (zonde!)
 • Je hebt ontelbare uren doorgebracht om je membersite website te bouwen, en je bent ziek van frustratie en van het worstelen met codes het maken van de juiste keuzes
 • Je komt er maar niet uit hoe je je programma overzichtelijk kunt inrichten zodat het duidelijk is voor je leden, zodat je zo min mogelijk support hoeft te doen.

Wat ik kan, kun jij ook! Krijg meer vrije tijd en vergroot inkomen!

Herken je het bovenstaande? En had iemand je al eens het advies gegeven over hoe je een online programma, membersite of membership moet opzetten? Misschien was je er zelfs aan begonnen. En hoewel de resultaten die ik steeds zie overweldigend zijn, haken veel ondernemers af.

De reden? Ze hebben geen idee hoe ze het moeten starten.

Die smoes kun je nu niet meer gebruiken, want ik doe al mijn geheimen voor je uit de doeken

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Jij al je kennis kunt delen met oneindig veel mensen en op een hele mooie, bijzondere en niet alledaagse manier?
 • Hierdoor meer vrije tijd krijgt en je nog meer mensen kunt bereiken met jouw missie 
 • Als ik je vertel dat je dit niet helemaal in je eentje hoeft te doen? Maar met een team?
 • En ik je laat zien dat je het kan zonder enige technische kennis
 • Als je een keer iets anders (iets veel waardevollers) dan een e-book kunt weggeven aan je bezoekers? (een gratis online training)
 • En hoe zou het voelen als je op maandelijkse basis hier zelfs een inkomen uit kunt halen? 
 • Je hiermee zelfs een community op kunt bouwen van gelijkgestemden?

Klikt goed, toch?Dan heb ik iets geweldigs voor je:
Het Membership Masterplan Programma

Maak Je Eigen Online
Programma met Wishlist

Leer hoe je meer mensen kunt bereiken zonder extra tijd en je (passief) inkomen kunt vergroten.
(zonder technische kennis)

Membersite Programma Wishlist

Aan het einde van dit programma:

 • Heb je duidelijk hoe je jouw online training het beste kunt vormgeven en inrichten, zodat het super duidelijk is voor je leden
 • Weet je hoe je d.m.v. Wishlist Member i.s.m. Wordpress je training of programma kunt creeëren. (zelfs met een gratis Wordpress Theme)
 • Weet je hoe je een gedeelte op je website kunt afschermen of juist niet
 • Weet je hoe je modules per dag, per week of per maand kunt laten verschijnen (dripped content)
 • Weet je hoe je eenvoudig een dashboard kunt maken
 • Leer ik je hoe je je training kunt personaliseren
 • Weet je hoe je je online training, programma of membersite gemakkelijk kunt koppelen aan een betaalsysteem en nieuwsbriefsysteem
 • Weet je hoe je leden volledig geautomatiseerd gecoacht kunnen worden (jij stelt het 1 x in en hoeft daarna niets meer te doen)
 • Heb je je eerste online training online. Yeah!!
 • En… krijg je als super bonus een aantal websitevoorbeelden en vormgevingtips, zodat je meteen kunt beginnen. 
 • Omdat het de bedoeling is dat je met je online training business gaat doen, heb ik aan het einde nog een aantal super waardevolle marketing tips en tricks voor je ;)

online training maken met wishlist

"Ik ben zeer tevreden over de diensten van Heleen Verkerk. Ze heeft een mooie site voor mij gemaakt en 2 online trainingen in Wishlist professioneel ingericht. Daarnaast is ze creatief en denkt altijd met je mee. Tevens heeft ze me geleerd om zelf mijn online trainingen aan te passen en bij te houden"


Henk Fransen - www.henkfransen.nl

Henk Fransen over Heleen Verkerk

"Ik werk al meer dan 6 jaar naar volle tevredenheid samen met Heleen. Zij doet alle vormgeving van mijn websites, ledensite, shop en de visuals van mijn online programma's.
Ze weet technisch heel goed van de hoed en de rand. Heleen is niet tevreden totdat ik tevreden ben en dat waardeer ik heel erg in haar.
Al mijn online programma's zijn gemaakt met Wishlist. Heleen leerde me hoe ermee te werken en zelf aan te passen."   

Marjolein Dubbers - energiekevrouwenacademie.nl

Wat gaan we doen?

De Voorbereidingsweek - Je Membersite Masterplan

In deze week krijg je een introductie voor het creeëren van je eigen online training, programma, membership.... Een online leeromgeving, dus.. Vertel ik in het kort iets over mezelf, hoe ik zelf ben gestart en laat ik je wat voorbeelden en resultaten zien. Tijdens deze voorbereidingsweek ga je de structuur van je programma bepalen en nemen we een checklist door. Deze checklist zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan. 

Module 1 - Installeren Wishlist en Basis uitleg

In deze module gaan we de Wishlist Member plugin installeren en lopen we stap-voor-stap de instellingen door. Leg ik de basis uit van hoe Wishlist bedoelt is. Zodat je al een beeld krijgt van hoe je je online training of programma kunt gaan inrichten. 

De eerste stappen zijn gemaakt voor je eerste online trainingsprogramma!

Module 2: Settings en Standaard instellingen

In deze module bespreken we de 'Settings' van Wishlist en stellen alle standaard instellingen in. De meeste instellingen hoef je maar 1 x te doen, dus daar ben je vanaf. Hoe gaan we dit doen?

 • Door middel van screenvideo's (je ziet mijn beeldscherm en hoort mijn stem, je kunt eenvoudig meedoen) 
 • En als je het handig vind dan kun je ook de handleiding lezen, incl. duidelijke afbeeldingen
 • Lukt het toch niet? Stel je vragen in de Besloten Facebookgroep. Ik zal hier regelmatig zijn.

Module 3 - Levels (modules) maken en afschermen

Deze module gaat over het plaatsen van de  content. We gaan echt aan de slag! 
Ik heb weer een aantal stap-voor-stap video trainingen voor je klaar staan. 

Door middel van screenvideo's laat ik precies zien hoe je een een Level (=module, gedeelte van je training) maakt. Hoe je zorgt dat je content in dit level terecht komt. En hoe je deze pagina's kunt afschermen of niet.  Je kunt dus gewoon met me meedoen. Easy! 

Ook leer ik je hoe je bijvoorbeeld een gedeelte van je content vrij kunt geven en de rest kunt afschermen.

Module 4: Vormgeving en Dashboard maken

Deze module gaat over Vormgeving, Inrichting en Indeling van je online training of programma.

Ook gaan we een dashboard maken. Een dashboard is niets minder dan een mooie pagina waarop je al je programma's kan laten zien (zorg dat je leden hebberig worden) en/of een overzichtspagina waar je al je modules van de desbetreffende training kan laten zien. Op deze manier kan de cursist gemakkelijk navigeren naar de juiste module. 

Module 5: Integratie Betaal- en Mailprogramma

Als het goed is heb je nu de online training ingericht met Wishlist. Misschien zit nog niet alle content erin, maar de levels zijn gemaakt, de pagina's gekoppeld aan de juiste levels. Alles is goed ingesteld. Tijd om het betaalproces en de eventuele emailcoaching te automatiseren. Heerlijk toch? Dat je klant na betaling automatisch een gebruikersnaam en wachtwoord krijgt. En dat vervolgens de eerst welkomst email volledig geautomatiseerd wordt verzonden. Gaan we regelen!  

Module 6: Publiceren en Lanceren

Yeah! Je online training is klaar! Alles is getest en het werkt. Laat de hele wereld weten dat je een super waardevolle training te koop hebt. We gaan je online programma publiceren en lanceren!

BONUS Module: Voorbeelden & Marketingtips

Ik laat je natuurlijk niet zomaar gaan.....In deze module laat ik je een aantal voorbeelden zien van verschillende online trainingen. Ik weet zeker dat je zeer geinspireerd zult raken door deze informatie. Ook geef ik je een aantal waardevolle marketingtips die je gaan helpen om je online training continue te gaan verkopen. En hoe je met deze training zelfs je mailinglijst een boost kunt geven. 

Enkele voorbeelden van succesvolle online trainingen
die door mij zijn ontwikkeld m.b.v. Wishlist Member.

Zonder Heleen was het me niet gelukt om mijn eerste online programma online te krijgen. Inmiddels heb ik diverse succesvolle programma's ontwikkeld.
Heleen, heel erg bedankt!

Marian Palsgraaf, justbeyou.nl

Tijdelijke MEGA AANBOD

  250,- korting 
 Geldig t/m 2e Kerstdag! 

Omdat het Kerst is geef ik je maar liefst 250 euro korting! Let op! Dit aanbod loopt af na 2e Kerstdag. Dus wees op tijd.
Gebruik de kortingscode: HO-HO-HO

Nog even in het kort, wat ontvang je?

Het Membersite Masterplan Programma 

Maak je Eigen Online Programma met Wishlist Member. Je leert de juiste structuur te kiezen. Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en eenvoudig. Op zo'n manier dat je klanten geen vragen hebben en gemakkelijk de lesstof kan volgen. Je leert hoe je Wishlist installeert en welke instellingen je moet instellen. Vertel ik je het een ander over vormgeving, inrichting,  sales en marketing en laat ik je stap-voor-stap zien hoe jij helemaal zelf, super eenvoudig je online training kunt maken met Wishlist.
Zonder technische kennis!

Waarde: €595,-

Membersite Masterplan Community en Q&A Sessies

Je krijgt toegang tot de afgeschermde Membersite Masterplan Facebookgroep. Hierin kun je al je vragen stellen of problemen waar je tegen aanloopt voorleggen. Ook kun je je online programma/trainigen laten zien en kunnen wij je feedback of tips geven. Een plek met gelijkgestemden die je naar het volgende level kunnen brengen. Ik zal hier regelmatig aanwezig zijn. #zinin

Er is ruimte voor Q&A Sessies, d.m.v. Facebook Live uitzendingen. Je loopt dus nooit vast.

Waarde: onbetaalbaar

Membersite Masterplan mini cursus

Maak je eigen Membersite in 5 stappen!

In deze mini cursus ga je het volgende leren:

 • Wat is een Membersite?
 • Waarom wordt je online training of cursus meer waard?
 • Hoe bepaal je de structuur van je membersite?
 • Maak het jezelf gemakkelijk door de Masterplan stappen te nemen
 • Welke tools heb je nodig?
 • Hoe ziet het proces eruit van betalen tot inloggen
 • Maak je eigen Membersite Masterplan

Membersite Masterplan Werkboek

Schrijf je eigen Masterplan!
Werk je graag met een werkboek?

Heb je nog meer houvast nodig? Dan heb ik een werkboek voor je klaarliggen.

Met dit werkboek leid ik je door het hele proces heen. Hoeft niet, maar vind je het prettig om hiermee te werken, dan is dit zeker waardevol voor je. Enneh...het is een invulbare pdf. Dus gemakkelijk online in te vullen.

LET OP! ER IS MEER:

EXTRA BONUSSEN VOOR DE EERSTE 5 AANMELDINGEN! 

BONUS 1:
Persoonlijke review van je eigen online training, programma of membership!

LET OP! ALLEEN VOOR DE EERSTE 5 AANMELDINGEN (nog 1 beschikbaar). De eerste 5 3 aanmeldingen bied ik een persoonlijke review aan. Ik zal mijn design, technische en marketing kennis hierop loslaten en je feedback geven.

Ik schat dat ik hier minimaal een uur of 4 per aanmelding mee bezig ben. Ik wil namelijk echt het verschil kunnen maken. Dus zal hier heel veel tijd in stoppen, zodat ik jou kan helpen het perfecte online training of programma online te zetten. Mijn uurtarief is 90,- ex btw. Dit betekent dat ik hier 20 uur van mijn kostbare tijd in ga stoppen. Oeh....ik weet niet of ik dit aanbod lang laat staan. Is best veel!

Waarde per aanmelding: vanaf €360,-  (totale waarde  €1800,-) 

BONUS 2: 

Een digitale 3D versie van je online training.

LET OP! ALLEEN VOOR DE EERSTE 5 AANMELDINGEN. Als jij nu instapt, dan maak ik geheel gratis van je online training een digitale 3D versie.
Natuurlijk wil je ook zo'n aantrekkelijke 3D cover visual om op je website te plaatsen. 

Dit kun je wellicht zelf, kun je uitbesteden of een programma hiervoor kopen. 

Maar...ik ben dol op 'geven' (soms te dol), dus als je nu meedoet dan maak ik een 3D cover voor je. Gewoon als extra cadeautje! 

Waarde: €97,-

Wat is je investering?

 • Membersite Masterplan Programma: 595 euro
 • Persoonlijke review:  360 euro (eerste 5)
 • Digitale 3D versie van je cover: 97 euro (eerste 5)

Totale waarde voor de eerste 5 aanmeldingen = 1.052 euro!!!

Je investering:

Geen 1.052,- maar 

nu: 595 euro, NU 345 euro

(excl. btw)

Schrijf je NU in om te profiteren van deze korting en gebruik de kortingscode: HO-HO-HO >>

€250.- korting 

Tijdens de Kerstdagen geef ik nog eens 250 euro extra korting.

Gebruik deze code bij het afrekenen: HO-HO-HO
Je investering is dan slechts 345.- euro (ex btw)


00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Twijfel je nog? Lees hier de meest gestelde vragen:

[phx_faq_list id=1507559928]

YEAH! ik wil een eigen online leeromgeving maken!!