Phoenix website aangeschaft, maar geen tijd?

Yes, ik heb een Phoenix website! Maar...geen tijd!

Heb jij een phoenixwebsite gekocht, of loop je met het idee om deze aan te schaffen? Maar je hebt echt geen tijd om dit allemaal zelf te doen? Laat mij je helpen!

OH JA..HELEEN, JOU HEB IK NODIG!

23 jaar

ervaring in design en ondernemen

tevreden klanten

> 25

phoenixsites ingericht

Laten we een afspraak maken en kijken of het klikt.

Mijn naam is Heleen Verkerk. Ik ben graphic designer / art director en internet ondernemer. Ik help online ondernemers met design, techniek & marketing. En zo heb ik ook een aantal ondernemers geholpen met het design en inrichting van hun Phoenix website

Sinds 2008 hou ik me intensief bezig met Internet Marketing & Design.

Ik heb het voorrecht gehad om samen te werken met een aantal grote namen in de Internet Marketing wereld, zoals Eelco de Boer van Winst.nl en Tonny Loorbach van Internet Marketing Universiteit.

Phoenix website design & inrichting

Wil je snel verder en ben je echt toe aan een volgende stap?

Dan wil ik je graag vragen om contact met me op te nemen. Dan kunnen we via Skype of telefoon sparren over je Phoenix wensen. Kan ik kijken of het klikt tussen ons en of ik daadwerkelijk zoveel voor je kan betekenen als ik wil.

(Ik wil nl alleen samenwerken als het van beide kanten goed voelt.)

Ik ga voor 100% resultaat!

hulp bij phoenix websites

Zal ik je helpen? Zodat jij je weer bezig kunt
houden met je business?

PS Ook voor Wordpress websites en Membersites (online leeromgeving) kun je bij mij terecht. Mail me gewoon: info@heleenverkerk.nl