Maak je eigen Membersite (gratis)
Gratis mini Cursus "Membersite Masterplan"

Page content

Waarom Heleen?

heleen verkerk - webdesign, internet marketing, phoenixGrafisch vormgeefster, ontwerpster, art director, graphic designer … noem het zoals je wilt.

Het vormgeven van een sfeer

Dat is eigenlijk wat ik probeer te bereiken. Ik probeer een sfeer te creëren. Dus je logo, je huisstijl, je brochure, je webdesign, je flyer… die moeten de sfeer weergeven van jou of van je branche of van je doelgroep.

Vormgeven is iets persoonlijks. Het moet klikken met de opdrachtgever, alleen dan kan het een succes worden. Alleen dan kan ik er achter komen wat de opdrachtgever zoekt, en probeer ik een beeld te vormen van de uitstraling die gewenst is.

Daarom vind ik het contact met de opdrachtgever heel belangrijk en maak ik geen ontwerpen door middel van een brieving per mail of per telefoon.
Ik wil de opdrachtgever zelf spreken, soms het bedrijf zien en “voelen”. Pas dan weet ik zeker dat er een passend ontwerp gemaakt kan worden.

Verbeelding brengt je overal

Geef me een aantal steekwoorden, vertel wat je mooi vind en vooral wat je niet mooi vind, vertel wat je wilt bereiken … en er vormt zich al snel een beeld, een kleurstelling of sfeer in mijn hoofd. Daarmee ga ik aan de slag.

Imago vaststellen

Ook bij het vaststellen van je imago of het vaststelling van je doelgroep, hoort een vormgeving. Samen met mijn team, kunnen wij een communicatiecheck voor je uitvoeren.

Om zo duidelijkheid te krijgen in je doelgroep, wat je wilt bereiken en hoe en welke vormgeving en uitingen je hierbij kunt gebruiken.

Wil je een vrijblijvend gesprek of meer informatie?
Mail me dan gerust.

Nieuwe koers

Sinds een aantal jaren heb ik mij volledig gespecialiseerd in Graphic Design voor online ondernemers. En hou ik me voornamelijk bezig met internet marketing, email marketing en Webdesign voor ondernemers met een online business.

Waarom je met mij moet willen werken

Als je je online business serieus wilt ontwikkelen, dan kom je terecht in een woud van keuzes. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen alles zelf te gaan doen. Maar heb je daar als ondernemer tijd voor? Waarschijnlijk niet – tenzij er in jou dagen toevallig 48 uur zit 🙂

Het volgende punt dan: uitbesteden. Maar aan wie? En welke onderdelen?

Weet je wat er allemaal bij komt kijken?

Er zijn veel online ondernemers. Sommige daarvan gaan als een speer, anderen hebben veel moeite en maken nauwelijks omzet. Dat komt: de een weet waar het over gaat en weet precies wat hij/zij moet doen. De ander heeft geen clou. Bij online ondernemen komt enorm veel kijken.

Online business vraagt al je aandacht en tijd

Ben je van plan je online business serieus te ontwikkelen, dan zal je er ook serieus werk van moeten maken en tijd in moeten steken. Doe je dat niet, dan is het gedoemd te mislukken. Je hoeft mij niet te geloven: je mag het ook aan jezelf bewijzen. Mijn advies is dat als je het ‘er even bij wilt doen’ je dan vooral niet verder moet lezen – zonde van je tijd.

Kies voor de beste aanbieders uit het vak

Ga je (onderdelen) uitbesteden, werk dan met de beste mensen uit het online vak. Dat zijn mensen die precies weten wat er speelt, wat er gebeurt, wat nieuwe ontwikkelingen zijn en die precies de valkuilen kennen – omdat ze er zelf al een keer zijn ingelopen.

Neem een grote voorsprong op jezelf en je concurrenten. Gun jezelf het hoogste niveau. Dat kost misschien iets meer, maar het levert je veeeeeel meer op.

Heleen Verkerk sinds 1995

Ervaring is alles. Hoe relatief jong het internet misschien ook is, het is handig als je er veel ervaring mee hebt. Besteed je werk altijd uit aan iemand met veel ervaring. Mijn naam is Heleen Verkerk en al sinds 1995 werk ik zelfstandig als grafisch vormgever. Ik ben gespecialiseerd in Internet Vormgeving & Marketing.

Ik werk uitsluitend voor ondernemers. Mensen die hun bestaande business online willen doen. Of die hun online business een flinke boost willen geven. Ik houd van samenwerken en vind het fijn om alle online zorgen van opdrachtgevers weg te nemen.

Ik zorg dat je een complete online business krijgt met alle bijbehorende technische processen en designtechnische onderdelen. Professioneel en direct omzet genererend. Daar ben je naar op zoek, toch?

Kijk bij mijn portfolio voor een paar voorbeelden uit het (recente) verleden.

[wm4optin id=1402660678]

Comment Section

2 reacties op “Waarom Heleen?


Door loopbaanbegeleiding Ucare op 2 mei 2015

Hallo Heleen,
Ik werk als loopbaanbegeleider bij Ucare http://www.ucare.be . Wij vinden het erg belangrijk om een goede website te hebben. Een website is namelijk alles. Nu heb ik gezien dat je erg veel ervaring hebt dus dat ziet er veel belovend uit. Het is voor mij alleen nog niet helemaal duidelijk waarin jij precies verschilt met andere vergelijkbare ondernemingen. Zou je me dat kunnen uitleggen?

Vriendelijke groet,
Lars Vandamme


Door Heleen op 3 mei 2015

Hai Lars
Bedankt voor je reactie. Het grote verschil tussen mij en vergelijkbare ondernemingen is: MIJ ;). Mijn ervaring, passie en inzicht in Internet Marketing combineer ik met Design en Techniek.
Dit is een groot verschil met heel veel andere webdesigners. Ik begrijp online marketing en kan dit feilloos toepassen en uitvoeren in een website. Ik denk verder dan alleen design of alleen marketing. Alle facetten worden naadloos aan elkaar gekoppeld. Ik zal je dit ook nog even per mail versturen.

Plaats een reactie


*