Maak je eigen Membersite (gratis)
Gratis mini Cursus "Membersite Masterplan"

Page content

Wat anderen zeggen…

peter-pim stolker over heleen verkerkPeter-Pim Stolker

Ik roep het al jaren zonder Heleen was het nooit gelukt.

Er zijn internetgoeroes als een Eelco de Boer voorbij gekomen met heel veel mooie waardevolle adviezen. Er zijn SEO addicts voorbij gekomen die me heel veel leuke en goede tools verkocht hebben als een Tonny Loorbach.

Zij vertelden me wat ik moest doen en in een uitzonderlijk geval ook hoe ik het moest doen, maar er is er maar één, echt één op de hele wereld die het ook werkelijk samen met je doet, en dat is Heleen Verkerk.

Heleen vlakt de bottleneck bergen tot kleine heuveltjes en maakt ze overzichtelijk en beklimbaar. Heleen zorgt ervoor dat je website ook echt in de lucht gaat zoals je dat voor ogen ziet.

Voor mij is dat veel waardevoller dan adviezen en verhalen wat ik zou moeten doen. Het heeft jaren geduurd totdat mijn website eindelijk volwassen werd, en dat is niet in eerste instantie te danken aan Eelco of Tonny, maar aan Heleen. Zij voert alle adviezen echt samen met je uit.

Heleen, zonder jou was het nooit gelukt en voor mij ben jij mijn adventkalender die telkens weer een deurtje opent in de wereld van internet en een offline onderneming.

Ik hoop nog jaren met je samen te werken en af en toe naar een cursus te gaan. Alleen de autorit is een belevenis op zich.

Peter-Pim Stolker
Directeur www.Pressart.nl
Specialist Krasvaste, Monkeyproof Outdoor, Communicatie


Simone Maaswinkel


Mickey van der Laan


Monique Appels


Sonja Goed


Truitje Halapiry


Eric van den Hoek

Eelco de Boer

eelco de boer met sir richard bransonIk vind het heerlijk om met Heleen te werken. Waar ik vaak een “deadline gedreven” ondernemer ben vind ik het ik het heerlijk om te schakelen met Heleen aangezien zij ook goed presteert en kwaliteit kan leveren onder druk, iets wat ik fantastisch vind om mee te werken. In alle eerlijkheid, Toen ik “NLMP” zag wist ik direct dat het zou staan voor “Niet Lullen Maar Poetsen” aangezien dit iets is waar Heleen enorm in uitblinkt, zowel letterlijk als figuurlijk :) Wil je snel schakelen dan raad ik het je zeker aan om met Heleen te werken!

Eelco de Boer is succesvol internet ondernemer, eigenaar van diverse zeer succesvolle bedrijven en van o.a. winst.nl


Heleen Oude Weernink

Hartelijk dank dat je mij zo goed hebt geholpen met het inrichten van mijn winstmodel. Ik kon door de bomen het bos niet meer zien op het moment dat ik je hulp vroeg.

Jij stelde voor om een nieuw logo te maken, maar het extra kostenplaatje vond ik eerst niet aantrekkelijk 😉
Door het even te laten bezinken heb ik besloten wel verder te investeren.

Jij bent met een open mind naar mijn bedrijf gaan kijken en bedacht een super leuk en mooi logo.

Het leuke van dat logo vind ik dat jij hebt gezien waar het mij omgaat.

Het raakte mij dat je dat zag en voelde.
Achteraf ben ik er veel blijer mee dan ik eerst had gedacht.
Het is zeker een goede beslissing geweest om jou openminded de opdracht te geven.
Het heeft mij ook weer laten nadenken op een goede manier.

Daarnaast heb je ook goed geholpen op een praktische manier, meedenken hoe of wat.

Het is bij jou zo fijn dat je naast ontwerper, ook  begrijpt hoe internetmarketing werkt.

Dank je wel voor je inzet.

www.herleva.nl


hdesign heleen verkerk testimonial van albert bothAlbert Both

“Tja, wat kan ik zeggen? Alles wat Heleen is goed. Punt! Voor mij staat ze op eenzame hoogte…. Heleen begrijpt design en ook internet… Dat is een gouden combinatie die je gek genoeg toch niet zo vaak tegenkomt… Daarom kan je me rustig een Heleenfan noemen :)”

Albert Both is eigenaar van www. dutchflownow.nl en talencoach.nl


Mark Soons

Dit is een testimonial van Mark Soons van http://eerlijkoverbuikspieren.nl voor Heleen Verkerk. Ze is een grafisch ontwerpster, die heel goed werk heeft geleverd met het maken van mijn logo en twee e-book covers voor mijn website. Een aanrader om mee samen te werken.


 

Jaldhara Groeneveld

heleen denkt met me mee en zet dit om in design

Heleen en ik werken nu ruim een jaar met elkaar. Heleen verzorgt mijn bedrijfsuitingen voor alles wat ik online en offline doe. Ik vind het prettig werken met haar omdat zij als geen ander in staat is met mij mee te denken en dit in design te vertalen.

Daarbij houdt ze de samenhang van alles wat ik doe en nog wil doen in de gaten. Hierdoor ontzorgt zij mij waardoor ik me kan richten op waar ik echt goed in ben. Ik hoop nog lang op deze manier met haar te mogen werken. Wil je zien wat ze tot nu toe voor me gedaan heeft? Ga dan naar:

http://HetEfficiencyHUis.nl

http://OnlineEfficiency.nl

http://jaldhara.nl

 

laura de haan over heleen verkerk testimonial

Laura de Haan

Ik ken Heleen vanuit een ondernemersnetwerk en als snel werkten we samen en maakte ze ook verschillende designs voor mijn business. Heleen is enorm professioneel, heeft heel veel erergie en barst van de creativiteit. Ze voelt heel goed aan wat bij jou als ondernemer past en weet je altijd te verrassen. Heleen is iemand die altijd een stapje meer doet en het geweldig vindt om jou als ondernemer verder te helpen. Bijvoorbeeld met je websitedesign, waardoor je jezelf sterker positioneert, maar ook met je marketing. Ze is bijvoorbeeld een specialist op het gebied van internetmarketing. Zo zijn er niet veel designers (die naar het hele plaatje kijken en niet alleen naar wat mooi is).

Het leukst vind ik altijd wanneer Heleen haar ‘magic touch’ gebruikt en een websitedesign maakt met mijn foto’s erin. Die worden daardoor weer sterker en dat is super om te zien! wij versterken elkaar op een hele fijne manier!

Laura de Haan Fotografie | lauradehaan.nl

 


Rosanne 

Heleen doet wat ze belooft. Ze heeft binnen enkele dagen na mijn aanvraag 2 geweldige ontwerpen voor mijn nieuwste e-book gemaakt. Heleen had meteen in de gaten welke uitstraling past bij mijn boek: Slank! De LaVitaLight methode. Ik ben ontzettend tevreden en denk zeker dat Heleen met haar diensten bijdraagt in het succes van het boek. Een aanrader!

Rosanne


Kristof van Malderen

Meerwaarde die ik bij jou ervaar is dat jij met weinig woorden (van mij) toch meteen de juiste uitstraling kan creëren in je ontwerpen.

Groetjes, Kristof

Kristof Van Malderen  |  Marketing Data

 


 Shadeska Nicolina

Voor Shadeska heb ik o.a. het design voor haar (winstmodel) website gemaakt | financialimperium.com

shadeska over heleen verkerk


Natasja Tanis

 

Whaaaaaah!! Helemaal geweldig!! Mooooooi… Helemaal zoals ik het had gevisualiseerd, gewoon eng!  En dit doe jij eventjes in een avond? Prachtig te zien vanaf schets naar resultaat.Logo ontwerp Navonne

Op pagina 2, de onderste vind ik het mooist, en dan met de vlinder van die erboven (is iets donkerder met het roze/rode lijfje) kan dat ook?  Verder helemaal blij! Mijn complimenten, Heleen! Dit zorgt voor reclame voor jou hoor…

Hoe krijg ik m aangeleverd, .jpg, .gif, .png, ??? (.kpn, .ing. whaha!)

DANKDANKDANKDANK (ben dankbaar…)

Natas X

Voor Natasja heb ik een logo restyling gedaan.
Natasja Tanis | www.navonne.nl

 


 

Nelleke Bontje

TOP-bloemist-ringband-2-254x300Heleen heeft mijn cursus 10x meer waarde gegeven door een cover te creëren die echt uitstraalt wat het product is en inhoud! Door goede communicatie kon ze precies maken wat ik voor ogen had. Heleen werkt snel en denkt mee! Ik ben zeer tevreden en zou iedereen aanraden bij Heleen een cover te laten maken!

Nogmaals bedankt Heleen, je hebt er een fan bij!

Nelleke Bontje

Nelleke Bontje | www.Floralist.nl

 


 

Glenn Ost

Voor Glenn heb ik een Mini Designmetamorfose gerealiseerd, hij heeft een mooie testimonial voor me opgenomen. glennost.be


Comment Section

0 reacties op “Wat anderen zeggen…

Plaats een reactie


*