Je bent ondernemer en je wilt nu eindelijk de stap maken naar een ONLINE business, maar het lukt je maar niet...

Ooit ben ik ook zo begonnen als jij. Duizenden ideeën in mijn hoofd. Van offline naar online ondernemer; DAAR WILDE IN HEEN! Ik wist inmiddels wel hoe ik dit moest uitvoeren. Maar ja, er moet ook nog business gedaan worden. De bekende 'brood op de plank'.

Ik heb letterlijk een jaar lang van 8.00 's ochtend tot na 01.30 gewerkt. Om, naast mijn traditionele reclamebureau, een online business op te bouwen. En dan begint het pas ;).

OMG! Had ik toen maar iemand die VIPdagen organiseerde zoals deze. Dan had ik echt maanden eerder kunnen starten met mijn online business. Hoefde ik niet alle tijd te stoppen om alles uit te zoeken en uit te voeren. En had ik waarschijnlijk binnen dat jaar al dubbel en dwars mijn investering eruit.

Mijn naam is Heleen Verkerk: Expert op het gebied van Internet Marketing, Techniek & Design

Sinds 2008 hou ik me intensief bezig met Internet Marketing & Design.

Eelco de Boer en Heleen Verkerk

Ik heb het voorrecht gehad om samen te werken met een aantal grote namen in de Internet Marketing wereld, zoals Eelco de Boer van Winst.nl en Tonny Loorbach van Internet Marketing Universiteit.

Sinds ik in aanraking ben gekomen met Internet Marketing is mijn creatief denkend radartje op de turbostand gezet. Wow! in het begin werd ik gek van mezelf. Wat kan er veeel! Ik zag overal kansen en mogenlijkheden.
Voor iedereen! Al snel begreep ik dat er structuur moest komen. En dat er keuzes moesten worden gemaakt.

Nu, heel wat hobbels later, heb ik al veel online ondernemers geholpen met het maken van de juiste stappen en keuzes. Zij hoeven niet jarenlang te buffelen om het wiel opnieuw uit te vinden. Nee! 1 dag AAN je business werken en je hebt maanden tijd bespaard.

Na het volgen van vele trainingen, meerdaagse seminars, cursussen, het Internet Imperium Coaching Programma en het Internet Business Mastery Programma van Eelco de Boer mag ik wel zeggen dat ik een expert ben op Internet Marketing, Techniek & Design.

“Hoe zou het zijn als je na 1 dag een met een compleet plan naar huis gaat. En hoe zou het zijn als je website na 1 dag echt online is?”

Hoe zou het zijn .......

  • Als je na slechts 1 dag van je tijd naar huis gaat met een compleet uitgewerkt plan waarmee je je online business kunt gaan uitbouwen met een enorme boost?
  • Als je na slechts 1 dag helemaal helder hebt hoe je je site moet inrichten?
  • Als je na slechts 1 dag je website ook daadwerkelijk online staat, en dit met een professionele uitstraling die bij jou of je business/doelgroep past?
  • Als je na slechts 1 dag van je tijd weet hoe je je eigen marketingagenda kunt vullen?
  • Als je na slechts 1 dag van je tijd meteen kunt starten met het opbouwen van je mailinglijst?
  • Als je na slechts 1 dag van je tijd
  • Als je geen omkijken meer zou hebben naar alle technische zaken en je puur kan focussen op het maken van je product, het contact met je (potentiële) klanten en het draaien van je online business?
  • Wat zou het verschil maken in omzet als je al die uren die je nu kwijt bent aan het uitzoeken van technische details en programma’s zou kunnen stoppen in het maken van content, het verder ontwikkelen van je (online)producten en managen van je business?


De WebSucces VIPdag is een waardevolle mengeling van coaching en 'echt' aan de slag gaan. Daarom ben ik er voor meer dan 100% van overtuigd dat je hier veel meer uit gaat halen dan je van te voren zult inschatten. Ik weet zeker dat je in 1 dag, maanden werkt zult verzetten! Ik ken ondernemers die de stap van offline naar online zelfs niet voor elkaar zouden krijgen zonder deze een duw in de goede richting.

Meer weten?Vul onderstaand formulier in en binnen 48 uur neem ik contact met je op voor een Skype-sessie waarin we verder kunnen praten.

Gebruik onderstaand formulier of bellen me gerust. Mijn nummer is: 06 54 28 68 23"Wil je snel schakelen dan raad ik het je zeker aan om met Heleen te werken"

Ik vind het heerlijk om met Heleen te werken.

Waar ik vaak een "deadline gedreven" ondernemer ben vind ik het ik het heerlijk om te schakelen met Heleen aangezien zij ook goed presteert en kwaliteit kan leveren onder druk, iets wat ik fantastisch vind om mee te werken.

In alle eerlijkheid, toen Heleen het over "NLMP" had wist ik direct dat het zou staan voor "Niet Lullen Maar Poetsen" aangezien dit iets is waar Heleen enorm in uitblinkt, zowel letterlijk als figuurlijk

Wil je snel schakelen dan raad ik het je zeker aan om met Heleen te werken!

Eelco de Boer

Eelco de Boer is succesvol internet ondernemer, eigenaar van diverse zeer succesvolle bedrijven en van o.a.winst.nl

"Heleen heeft een zeer unieke en bijzonder talent"

Websucces VIP dag was een superleuke, waardevolle en inspirerende dag om samen met Heleen Verkerk aan bedrijf en mijn Phoenix website te werken. Heleen heeft mijn business met mij besproken waar ik nu sta en waar ik naartoe wil. Aan de hand daarvan is de Internet marketing strategie voor mijn business bepaald. Het is een complete pakket van business coaching, Internet marketing strategie en Phoenix website inrichten.

Heleen heeft een zeer unieke en bijzondere talent. Heleen is een TOP designer en ze heeft kennis van techniek. Ik laat Heleen mijn wensen weten en ze overtreft altijd mijn verwachtingen. Heleen heeft mij waardevolle tips gegeven. Heleen doet de design van mijn website sinds 2012. Ik vertrouw Heleen volledig en hoef me geen zorgen te maken. Ik vind het eindresultaat van mijn Phoenix website heel erg mooi, in lijn met mijn bedrijfsstrategie. Heleen levert altijd hoog kwalitatief werk op als eindresultaat.

Heleen je bent echt een unieke en bijzondere TOP designer met kennis van techniek & internet marketing. Dank je wel voor het heerlijk samenwerken aan mijn bedrijf, aan mijn Phoenix website en het geven van waardevolle tips op het gebied van mijn internet marketing strategie. De Websucces VIP dag was zeker een succes. Het concept is heel mooi, business coaching, internet marketing en Phoenix website inrichten!!!!

Shadeska Nicolina | financialimperium.com

Wat gaan we doen?

WebSucces VIPdag bonussen

Wat is je investering?

Ben je nieuwsgierig geworden en echt toe aan een WebSucces VIPdag met mij?

Dan wil ik je graag vragen om contact met me op te nemen. Dan kunnen we via Skype of telefoon sparren over je wensen. Kan ik kijken of het klikt tussen ons en of ik daadwerkelijk zoveel voor je kan betekenen als ik wil. (Ik wil nl alleen samenwerken als het van beide kanten goed voelt.).

Ja Heleen, ik wil dolgraag vrijblijvend met je overleggen