Gratis '5 Days of Course Creation' Challenge

Helaas! Inschrijving is gesloten.

Binnenkort start deze challenge weer.

50%
Zet mij op de wachtlijst
zet mij op de wachtlijst
Your information is safe with us

Een 5-daagse uitdaging voor online ondernemers!
En ja.... ook met ChatGPT!

Herken je dit?

🎯 "Ik heb geen idee hoe ik moet beginnen."
🎯 "Ik wil het zelf kunnen, maar hoe dan?"
🎯 "Hoe maak ik mijn cursus boeiend en waardevol voor mijn publiek
🎯 "Welke tools heb ik nodig en is dit niet veel te veel gedoe?."🎯 "Wat als ik vast loop?"

Geen zorgen...

Tijdens deze gratis 5-daagse challenge leer je praktische stappen om jouw online cursusidee om te zetten in realiteit, zonder je zorgen te maken over technische rompslomp. 💻 

Ik help je bij het structureren van je cursus en geef je tips over welke tools voor jou het beste zijn 🌟

Doe mee met honderden andere gepassioneerde ondernemers, en doe mee met deze exclusieve live challenge, waar je jouw vragen kunt stellen en ik je persoonlijk kan beantwoorden. 📚

Wacht niet langer op succes! 🚀 Meld je nu aan voor de  '5 Days of Course Creation' Challenge en laat je online cursusavontuur beginnen! 👇

50%
Je bent er bijna...
Vul nog even je gegevens in en je doet mee !
Ja, ik wil ook graag je nieuwsbrief en meer cadeautjes ontvangen
Zet me op de wachtlijst

Doe je mee?

Mijn naam is Heleen Verkerk: Online Marketing Stylist, en al sinds 1995 werk ik zelfstandig als grafisch vormgever. Ik ben gespecialiseerd in Internet Vormgeving & Marketing.

Ik houd van samenwerken en vind het fijn om alle online zorgen van opdrachtgevers weg te nemen. Sinds 2008 hou ik me intensief bezig met Internet Marketing & Design.

Ik heb het voorrecht gehad om samen te werken met een aantal grote namen in de Internet Marketing wereld, zoals Eelco de Boer van Winst.nl en Tonny Loorbach van Internet Marketing Unie.

Sinds ik in aanraking ben gekomen met Internet Marketing is mijn creatief denkend radartje op de turbostand gezet. 

Ik heb echt het allerleukste vak van de wereld!

heleen verkerk online marketing stylist

Wat anderen zeggen over Heleen

Ik roep het al jaren zonder Heleen was het nooit gelukt.

Heleen, zonder jou was het nooit gelukt en voor mij ben jij mijn adventkalender die telkens weer een deurtje opent iin de wereld van internet en offline onderneming. Ik hoop nog jaren met je samen te werken en af en toe naar een cursus te gaan. Alleen de autorit is een belevenis op zich.

Peter-Pim Stolker - www.Pressart.nl

Naast designer begrijp je ook internet marketing.

Het is bij jou zo fijn dat je naast designer, ook begrijpt hoe internet marketing werkt. Het is zeker een goede beslissing geweest om jou openminded de opdracht te geven.

Het heeft mij ook weer laten nadenken op een goede manier.

Heleen Ytsma - herleva.nl

Wil je snel schakelen dan raad ik het je zeker aan om met Heleen te werken!

Eelco de Boer - winst.nl

Daarom kan je me rustig een Heleenfan noemen

Tja, wat kan ik zeggen? Alles aan Heleen is goed. Punt! Voor mij staat ze op eenzame hoogte... Heleen begrijpt design en ook internet..Dat is een gouden combinatie die je gek genoeg toch niet zo vaak tegenkomt… Daarom kan je me rustig een Heleenfan noemen :)

Albert Both - talencoach.nl

Heleen is enorm professioneel, heeft heel veel energie en barst van de creativiteit.

Ze voelt heel goed aan wat bij jou als ondernemer past en weet je altijd te verrassen. Heleen is iemand die altijd een stapje meer doet en het geweldig vindt om jou als ondernemer verder te helpen.

Laura de Haan - lauradehaan.nl

Een absolute aanrader.

Na twee mislukte pogingen bij andere bedrijven heeft Heleen wel direct gedaan wat nodig was. Met heldere communicatie en regelmatige afstemming. Ik ben heel content met het eindresultaat, met Heleen als persoon en met haar werk. Een absolute aanrader.

Marcel Borst - ikstopwel.nl

Ik vind het heerlijk om met Heleen te werken. 

Waar ik vaak een “deadline gedreven” ondernemer ben vind ik het ik het heerlijk om te schakelen met Heleen aangezien zij ook goed presteert en kwaliteit kan leveren onder druk, iets wat ik fantastisch vind om mee te werken. In alle eerlijkheid, Toen ik “NLMP” zag wist ik direct dat het zou staan voor “Niet Lullen Maar Poetsen” aangezien dit iets is waar Heleen enorm in uitblinkt, zowel letterlijk als figuurlijk :) Wil je snel schakelen dan raad ik het je zeker aan om met Heleen te werken!

Eelco de Boer - winst.nl / eelcodeboer.nl