Privacy Policy & Cookie verklaring
Wij gebruiken cookies

Privacy Policy & Cookie verklaring

HeleenVerkerk.nl | Hdesign

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 24 mei 2018.


Algemene gegevens:

Hdesign | Graphic Design & Internet Marketing, Heleenverkerk.nl

W. Alexanderweg 70

3945 CL Cothen

info@heleenverkerk.nl | studio@hdesign.nl

KvK: 30124782

Btw: NL176351504B01

Bank: NL46 RABO 0158 7483 60


Toelichting

Middels deze privacyverklaring word je geïnformeerd hoe Hdesign | Heleenverkerk.nl je persoonsgegevens verwerkt en gebruikt. Hdesign | Heleenverkerk.nl respecteert de privacy van al haar klanten en de gebruikers van haar website.

Hdesign | Heleenverkerk.nl gaat zorgvuldig om met de persoonlijke informatie en alles wordt vertrouwelijk behandeld.

Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten van Hdesign | Heleenverkerk.nl. Wees je er dus van bewust dat Hdesign | Heleenverkerk.nl niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van eventuele genoemde andere organisaties op de website van  www.heleenverkerk.nl

Hdesign | Heleenverkerk.nl zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken.

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.


Persoonsgegevens die worden verwerkt

De persoonsgegevens die binnen Hdesign | Heleenverkerk.nl worden verwerkt:

Voornaam

E-mailadres

Indien het relevant is voor de te leveren producten of diensten worden ook de volgende persoonsgegevens verwerkt:

Achternaam (indien van toepassing)

Adresgegevens (indien van toepassing)

Telefoonnummer (indien van toepassing)

Inloggegevens (indien van toepassing, enkel en alleen ivm het maken van websites, mailfunnels en andere zaken waarvoor ingelogd moet worden. Deze worden na levering van de dienst direct verwijderd)


Jouw gegevens op heleenverkerk.nl

De persoonsgegevens die Hdesign | Heleenverkerk.nl verwerkt worden door jou zelf verstrekt middels bijvoorbeeld het invullen van een formulier (voor het aanvragen van een gratis dienst of product, door de inschrijving op de nieuwsbrief of door gebruik van het contact formulier) op de website of doordat je gebruik maakt van de diensten van Hdesign | Heleenverkerk.nl.

Wanneer je bent ingeschreven en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je je ten alle tijden weer uitschrijven door middel van een link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen.

Je e-mail adres wordt meteen uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mail systeem en dit gaat via de servers van Enormail.

De servers van Enormail zijn gevestigd in Nederland. Je gegevens worden opgeslagen en gebruikt in Enormail volgens hun privacy statement en algemene voorwaarden.

Daarnaast delen wij gegevens, die we verkregen hebben via het downloaden van een gratis document, met Facebook om zo advertentiedoelgroepen te maken.

Meer informatie over het privacybeleid van Facebook vind je hier. Jouw gegevens kunnen door Facebook ook worden doorgegeven naar de Verenigde Staten. Ook deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over de doorgifte van gegevens naar de Verenigde Staten door Facebook vind je hier.

Wat is het doel van de verwerking van de persoonsgegevens

Voor het versturen van nieuwsbrieven;

Als je je hiervoor hebt aangemeld of toestemming voor hebt gegeven, dan ontvang je regelmatig een e-mailnieuwsbrief. Als je deze berichten niet meer wilt ontvangen, dan kun je je gemakkelijk afmelden via de link onderaan elke nieuwsbrief.

Om contact met je te kunnen opnemen;

Dit gebeurt alleen wanneer dit nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voeren.

Voor het afhandelen van jouw betaling;

Wanneer je een product of dienst koopt via de website hebben we deze gegevens nodig om de aankoop te kunnen verwerken.

Om goederen en diensten bij je af te leveren;

Wanneer je een aankoop doet via de website van een tastbaar product dan worden jouw persoonsgegevens gebruikt om het bij je af te (laten) leveren.

Om diensten voor je uit te voeren

Om bepaalde diensten te kunnen uitvoeren heb ik inloggegevens nodig. Bijvoorbeeld voor het maken van een website, vullen van emailfunnel of integreren van betaalsysteem. Met gegevens wordt zeer vertrouwelijk omgegaan en nooit doorgegeven aan derden en zullen verwijderd worden na afhandeling van de dienst. Of uiterlijk zolang het nodig is. Tevens adviseer ik een tool zoals bijv. LastPass te gebruiken. Die biedt de mogelijkheid om inloggevens te delen zonder dat deze zichtbaar zijn.

Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken;

We gebruiken je persoonsgegevens om je toegang te geven tot een persoonlijk account waar jij toegang hebt tot bijvoorbeeld je aankoopgeschiedenis en/of je aangekochte online producten of diensten.

Om je te informeren over nieuwe vergelijkbare diensten of eventuele wijzigingen van diensten;

Wanneer er aanbiedingen zijn, nieuwe producten en diensten of wijzigingen van verschillende aard dan gebruiken wij jouw persoonsgegevens om je hierover te informeren.

Het verwerken van persoonsgegevens als Hdesign | Heleenverkerk.nl hiertoe wettelijk verplicht is.

Voor het doen van bijvoorbeeld de administratie is er een wettelijke verplichting om sommige gegevens te kunnen overleggen. Daarnaast worden de gegevens ook bewaard om aan andere wettelijke verplichtingen te voldoen.

De persoonlijke gegevens die je invoert op heleenverkerk.nl worden altijd vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.


Communicatie

Wanneer je ons een e-mail of andere berichten stuurt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van heleenverkerk.nl of die van een derde partij (Enormail).


Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two-factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.


Hoe lang Hdesign | Heleenverkerk.nl gegevens bewaart

Hdesign | Heleenverkerk.nl bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor jouw gegevens worden verzameld.

Zolang je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief bewaart Hdesign | Heleenverkerk.nl jouw gegevens. Mocht je je uitschrijven dan worden jouw gegevens binnen één maand automatisch verwijderd.

Als jij een product/dienst bij Hdesign | Heleenverkerk.nl hebt afgenomen bewaren wij jouw gegevens 7 jaar vanwege de fiscale bewaarplicht.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.


Delen met anderen

Hdesign | Heleenverkerk.nl verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Hdesign | Heleenverkerk.nl verstrekt je persoonsgegevens aan derden alleen indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in opdracht van Hdesign | Heleenverkerk.nl, wordt er een verwerkersovereenkomst afgesloten om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Hdesign | Heleenverkerk.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.


Met de volgende derden deelt Hdesign | Heleenverkerk.nl gegevens:

Administratiekantoor – gebruikt de inkoop-en verkoopfacturen om de BTW-aangifte te doen.

Facturatieprogramma – gebruikt bedrijfs- en/of persoonsgegevens benodigd voor het opmaken van offertes en facturen.

Partij voor hosting van de website en e-mail – Zij zorgen dat de website goed functioneert, Hdesign | Heleenverkerk.nl goed bereikbaar is per mail en dat de beveiliging hieromtrent in orde is. De gegevens zijn geanonimiseerd zichtbaar.

E-mail automation programma Voor de verwerking van inschrijving nieuwsbrief, aanmelden diensten, aanvraag e-book/ checklist. Hiervoor heeft het programma je voornaam en mailadres nodig. Adresgegevens zijn alleen nodig bij het afnemen van een dienst.

Virtual Assistant assisteert Hdesign | Heleenverkerk.nl o.a. met verwerking van gegevens welke nodig zijn voor je aanmelding, inschrijving of facturering of afhandeling vragen.

Facebook Custom Audiences – Hdesign | Heleenverkerk.nl deelt gegevens die verkregen zijn via website of verkoop met Facebook om gericht gesponsorde berichten te kunnen weergeven die aansluiten op jouw interesses. Meer informatie over het privacy beleid van Facebook is hierboven beschreven.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens verwerkt door Hdesign | Heleenverkerk.nl in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@heleenverkerk.nl. Hdesign | Heleenverkerk.nl zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één maand op je verzoek reageren. Ook kun je onderaan elke nieuwsbrief je gegevens zelf aanpassen of je uitschrijven.


Bezwaar maken op verwerking

Je hebt het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Hdesign | Heleenverkerk.nl en je hebt het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij Hdesign | Heleenverkerk.nl een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.


Recht op indienen klacht

Hdesign | Heleenverkerk.nl wilt je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens, als je van mening bent dat Heleenverkerk.nl niet voldoet aan de privacyregelgeving als bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dat kan via deze link.


Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.


Facebook Advertentie cookies

​Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat jou relevante advertenties worden weergegeven.

Hdesign | Heleenverkerk.nl heeft Facebook geen toestemming gegeven om de verkregen informatie te gebruiken voor andere Facebookdiensten.

Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

Google Analytics

Ook door onze statistiekenpakket, Google Analytics worden er cookies geplaatst. Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurljk niet dat jij ongewenst gevolgd wordt, echter willen we jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.


Reactie-Module

De reactie-module op onze blog-artikelen maken gebruik van het comment-systeem van Phoenix, ontwikkeld door IMU.nl. Phoenix maakt gebruik van cookies om te controleren of je bent ingelogd, en voor analyse van je gebruikersgedrag. Phoenix heeft geen toegang tot de gegevens die je via de reactiemodule aan ons verstrekt.


Social Media buttons

Op de website van Hdesign | Heleenverkerk.nl zijn social media buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen op sociale netwerken als Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Hdesign | Heleenverkerk.nl heeft daar geen invloed op. Lees daarom de privacyverklaring van het betreffende social mediakanaal om te zien wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door de social media-accounts opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. De social media-accounts stellen zich te houden aan de ‘Privacy Shield principes’ en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens. 


Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.


Beveiligen

Hdesign | Heleenverkerk.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt adequate en passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

De website van Hdesign | Heleenverkerk.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door Hdesign | Heleenverkerk.nl verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met mij op via info@heleenverkerk.nl.


Dingen die je altijd kunt doen:

Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
Geef aan in je browser instellingen dat je niet ‘getrackt’ wilt worden.
Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.
Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

Heb je verder nog vragen over onze cookies? Neem dan gerust contact met me op.

Social Media

We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons.

Van de volgende social media-kanalen hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. We helpen je alvast op weg door hieronder de links naar de verschillende privacy verklaringen met je te delen:

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

Google Plus

YouTube


Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten heleenverkerk.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.


Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via info@heleenverkerk.nl.


Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen.

De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.