Gratis e-book "12 alternatieven voor een e-book"

Wil je eens andere weggever dan een e-book?

 Een e-book is maar een e-book... Ik heb 12 alternatieven voor je! 

  • 12 verschillende opties die je zelfs kunt gebruiken voor je bestaande e-book
  • Zonder dat het je extra veel tijd kost (je gebruikt je bestaande content)
  • Geef je mailinglijst een superboost met deze 'andere' vormen van een weggever 
  • Bouw een belachelijk goeie band op met de mensen op je lijst.
  • Geef je volgers een extra cadeautje
  • Bepaal welk soort media jouw doelgroep graag zou willen consumeren. 
50%
Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en ontvang als welkomscadeau: Gratis '12 alternatieven voor een e-book'
Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven onder elke email
Ja, ik wil ook graag je nieuwsbrief en meer cadeautjes ontvangen
Download gratis
Heleen Verkerk webdesign

Mijn naam is Heleen Verkerk en al sinds 1995 werk ik zelfstandig als grafisch vormgever. Ik ben gespecialiseerd in Internet Vormgeving & Marketing.

Ik houd van samenwerken en vind het fijn om alle online zorgen van opdrachtgevers weg te nemen. Sinds 2008 hou ik me intensief bezig met Internet Marketing & Design.

Ik heb het voorrecht gehad om samen te werken met een aantal grote namen in de Internet Marketing wereld, zoals Eelco de Boer van Winst.nl en Tonny Loorbach van Internet Marketing Unie.

Sinds ik in aanraking ben gekomen met Internet Marketing is mijn creatief denkend radartje op de turbostand gezet. 

Ik heb echt het allerleukste vak van de wereld!

Wil je snel schakelen dan raad ik het je zeker aan om met Heleen te werken!

Eelco de Boer - winst.nl

Maar...... een e-book is maar een e-book.

Om vrij eenvoudig een waardevolle mailinglijst op te bouwen kun je een gratis e-book weggeven in ruil voor een naam en emailadres.

Als je dit op de juiste manier doet, middels een goed nieuwsbrief systeem, dan kun je al je inschrijvers heel gemakkelijk benaderen. Bouw een band op met je mailinglijst door regelmatig nieuwsbrieven te versturen. En maak een geautomiseerde funnel door gebruik te maken van een autoresponder. Ik hoop dat je al een e-book hebt gemaakt. En dan ga ik er vanuit dat je e-book super waardevol is. Dat je hierin alles hebt gegeven wat je in huis hebt. Een e-book die een probleem van je doelgroep oplost, of in ieder geval die inzichten of inspiratie biedt.

Maar...... een e-book is maar een e-book.

Ik heb 12 alternatieven voor je! Het mooie is dat je je bestaande e-book kunt gebruiken om deze alternatieven te kunnen maken.

JA, geef me al je ideeen

Wat anderen zeggen

Ik roep het al jaren zonder Heleen was het nooit gelukt.

Heleen, zonder jou was het nooit gelukt en voor mij ben jij mijn adventkalender die telkens weer een deurtje opent iin de wereld van internet en offline onderneming. Ik hoop nog jaren met je samen te werken en af en toe naar een cursus te gaan. Alleen de autorit is een belevenis op zich.

Peter-Pim Stolker - www.Pressart.nl

Naast designer begrijp je ook internet marketing.

Het is bij jou zo fijn dat je naast designer, ook begrijpt hoe internet marketing werkt. Het is zeker een goede beslissing geweest om jou openminded de opdracht te geven.

Het heeft mij ook weer laten nadenken op een goede manier.

Heleen Ytsma - herleva.nl

Daarom kan je me rustig een Heleenfan noemen

Tja, wat kan ik zeggen? Alles aan Heleen is goed. Punt! Voor mij staat ze op eenzame hoogte... Heleen begrijpt design en ook internet..Dat is een gouden combinatie die je gek genoeg toch niet zo vaak tegenkomt… Daarom kan je me rustig een Heleenfan noemen :)

Albert Both - talencoach.nl

Heleen is enorm professioneel, heeft heel veel energie en barst van de creativiteit.

Ze voelt heel goed aan wat bij jou als ondernemer past en weet je altijd te verrassen. Heleen is iemand die altijd een stapje meer doet en het geweldig vindt om jou als ondernemer verder te helpen.

Laura de Haan - lauradehaan.nl

Een absolute aanrader.

Na twee mislukte pogingen bij andere bedrijven heeft Heleen wel direct gedaan wat nodig was. Met heldere communicatie en regelmatige afstemming. Ik ben heel content met het eindresultaat, met Heleen als persoon en met haar werk. Een absolute aanrader.

Marcel Borst - ikstopwel.nl

Ik vind het heerlijk om met Heleen te werken. 

Waar ik vaak een “deadline gedreven” ondernemer ben vind ik het ik het heerlijk om te schakelen met Heleen aangezien zij ook goed presteert en kwaliteit kan leveren onder druk, iets wat ik fantastisch vind om mee te werken. In alle eerlijkheid, Toen ik “NLMP” zag wist ik direct dat het zou staan voor “Niet Lullen Maar Poetsen” aangezien dit iets is waar Heleen enorm in uitblinkt, zowel letterlijk als figuurlijk :) Wil je snel schakelen dan raad ik het je zeker aan om met Heleen te werken!

Eelco de Boer - winst.nl / eelcodeboer.nl

Download dit e-book gratis

Om vrij eenvoudig een waardevolle mailinglijst op te bouwen kun je een gratis e-book weggeven in ruil voor een naam en emailadres.

Als je dit op de juiste manier doet, middels een goed nieuwsbrief systeem, dan kun je al je inschrijvers heel gemakkelijk benaderen. Bouw een band op met je mailinglijst door regelmatig nieuwsbrieven te versturen. En maak een geautomiseerde funnel door gebruik te maken van een autoresponder.

Ik hoop dat je al een e-book hebt gemaakt. En dan ga ik er vanuit dat je e-book super waardevol is. Dat je hierin alles hebt gegeven wat je in huis hebt. Een e-book die een probleem van je doelgroep oplost, of in ieder geval die inzichten of inspiratie biedt.

Maar...... een e-book is maar een e-book.

Ik heb 12 alternatieven voor je! Het mooie is dat je je bestaande e-book kunt gebruiken om deze alternatieven te kunnen maken.