Hoe je een belachelijk goede band opbouwt met de mensen op je lijst

Verwelkom je creatieve kant en doe je marketing voortaan met plezier

Hard werken, geen resultaat...

Heb je een online bedrijf?

Of probeer je met je bedrijf ook online geld te verdienen?

Dat valt nog helemaal niet mee hè...

Je weet dat het belangrijk is om een maillijst op te bouwen, dus dat doe je, toch?

Alleen dan stap 2: hoe bouw je nu een goede relatie op met de mensen op die lijst? 

Want het probleem is: niemand van je lijst koopt iets bij je, terwijl 'the money is in the list' zeggen alle marketeers... Dus hoe zit dat? 

Hoe haal je die 'money' uit 'the list'?

Je hebt geen idee. En dus ploeter je, maar behaal je weinig resultaat.

online geld verdienen met je bedrijf

Goedbedoelde adviesjes van anderen...

Je hebt al tig dingen geprobeerd om het te verbeteren. Je leest eens wat op internet, vraagt een collega ondernemer... maar wat je ook probeert, er gebeurt niet veel.

Even een geruststellend woord van mij: jij kunt er niets aan doen, we lopen allemaal in die valkuil, maar goedbedoelde adviesjes van anderen... Ze werken vaak niet. Niet voor jou althans, omdat jij net in een andere markt zit, een ander product hebt of gewoon: een ander type ondernemer bent.

Herkenbaar? Jammer van al het werk...

Bij mij werkte het precies zo. En voor de mensen die ik begeleid vaak ook. En het is zo zonde van al je tijd en energie...

En op een goed moment denk je: laat maar zitten. Ik doe wel niks meer.

Voor jou hoeft dit niet zo te zijn

Geloof me: ik heb precies in hetzelfde schuitje gezeten. Ik werkte me alle kanten op (vind ik leuk), maar het lukte me maar moeilijk om echt winst te behalen met mijn lijst. Letterlijk alles heb ik geprobeerd!

Tot het moment dat alles voor me veranderde.

Wil je weten wat dat was (tromgeroffel, even de spanning opbouwen ;)

Lees verder...

Mijn doorbraak in 2008

Bij mij werkte helemaal niks. Totdat ik in 2008 een nieuw bedrijf opzette en ondernemers zoals jij ging helpen met het maken van online magazines. En toen gebeurde er een klein wonder.

Want tijdens mijn allereerste lancering ooit verdiende ik... 

€ 25.717!!! 

Exclusief btw, dat ook nog eens.

In 12 dagen.

Hoe kon ik zoveel geld verdienen in 12 dagen tijd?

Ik verkocht een pakket online magazine's over Scrapbooking. Deze magazine's kon ik interactief maken, wat weer voor meer inkomsten zorgde.

lancering scrapbooking pakket

Stel je voor: je eigen online magazine...

Wat kun je veel met online magazines!

Mijn naam is Heleen Verkerk. Ik ben graphic designer / art director en internet ondernemer. Ik help online ondernemers met design, techniek & marketing. En zo heb ik ook een aantal ondernemers geholpen met het uitbrengen van hun eigen online magazine.


En weet je?... Ze boeken allemaal successen hiermee!


Omdat ze met een online magazine een band opbouwen met de mensen op hun lijst.

Wat zou het voor jou betekenen als je een online magazine zou hebben en daarmee regelmatig bij je lijst onder de aandacht komt. 

En waarin je je eigen creativiteit 100% kwijt kunt. 

Misschien vind je marketing vervelend

Herkenbaar probleem bij veel ondernemers: de marketing is niet het boeiendste deel van het werk. Het MOET gebeuren (ik zet het niet voor niets in zulke grote letters). Het moet. En dat maakt het meteen al vervelend.

Maar met een eigen online magazine is het leuk om te maken en je werkt gelijk aan je marketing. Hoe geweldig is dat!

Wat ik kan, kun jij ook! Vergroot je mailinglijst en je inkomen!

Had iemand je al eens het advies gegeven over een online magazine? Je eigen tijdschrift 100% digitaal? Misschien was je er zelfs aan begonnen. En hoewel de resultaten die ik steeds zie overweldigend zijn, haken veel ondernemers af.

De reden? Ze hebben geen idee hoe ze het moeten opzetten.

Die smoes kun je nu niet meer gebruiken, want ik doe al mijn geheimen voor je uit de doeken

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Jij al je kennis kunt delen met oneindig veel mensen en op een hele mooie, bijzondere en niet alledaagse manier?
 • Hierdoor je mailinglijst als een speer gaat groeien en je nog meer mensen kunt bereiken met jouw missie 
 • Als ik je vertel dat je dit niet helemaal in je eentje hoeft te doen? Maar met een team?
 • Als je een keer iets anders (iets veel waardevollers) dan een e-book kunt weggeven aan je bezoekers?
 • En hoe zou het voelen als je op maandelijkse basis hier zelfs een inkomen uit kunt halen? 
 • Je hiermee zelfs een community op kunt bouwen van gelijkgestemden?

Klikt goed, toch?Dan heb ik iets geweldigs voor je:
Het Easy e-Zine! Programma

Maak Je Eigen Online Magazine in 4 weken

Leer hoe je een belachelijk goede band opbouwt met de mensen op je lijst
(zonder technische kennis)

Maak je eigen online magazine in 4 weken

Aan het einde van dit programma:

 • Heb je alle inspiratie voor je eigen online magazine en een gedetailleerd plan om uit te voeren
 • Weet je hoe je artikelen kunt verzamelen en met wie en hoe je kunt samenwerken
 • Weet je hoe je d.m.v. Adobe Indesign je magazine kunt creeëren. (en hoe een gratis trial versie van Indesign kunt bemachtigen)
 • Weet je hoe je je online magazine moet publiceren en verkopen
 • En… krijg je als super bonus een aantal kant-en-klare templates, zodat je meteen kunt beginnen. Je hoeft dus niet zelf te ontwerpen (als je dat niet wilt)
 • Omdat de bedoeling is dat je met je online magazine business gaat doen, heb ik aan het einde nog een aantal super waardevolle marketing tips en tricks voor je ;)

Maak je eigen online magazine

Mijn eigen online magazine voor Miss Natural heeft er voor gezorgd dat mijn community explosief is gegroeid, dat ik een betaald lidmaatschap heb opgericht en nu zelfs een gedrukt magazine heb voor Miss Natural met een oplage van 30.000!

Deze zomer is al weer de 15e editie van Miss Natural magazine uitgekomen. Zonder de bijgeleverde templates van Heleen Verkerk was ik er nooit aan begonnen. Maar op deze manier is het super simpel en erg waardevol voor mijn leden. Ik ben ongelofelijk trots op mijn echte, eigen Miss Natural magazine!


Eva van Zeeland - missnatural.nl

miss natural online magazine

Wat gaan we doen?

De Voorbereidingsweek

In deze week krijg je een introductie voor het creeëren van je eigen online magazine. Vertel ik in het kort iets over mezelf, hoe ik zelf ben gestart en laat ik je wat voorbeelden en resultaten zien. Tijdens deze voorbereidingsweek ontvang je cursusmaterialen waarmee je in de eerste week aan de slag kunt.

Week 1 - De basis

In deze week gaan we de fundering leggen van je online magazine proces. Ik snap dat je misschien meteen aan de slag wilt met het maken van je magazine, maar het is erg belangrijk om eerst rustig na te gaan denken over een aantal zaken.

Het is tijd om te starten met brainstormen en een plan te maken voor je eerste online magazine!

Week 2: inhoud en medewerkers

Deze week vertel ik je alles over de inhoud van je magazine en hoe je schrijvers en andere medewerkers kunt vinden (want je kunt niet alles zelf, uitbesteden is nog altijd een supertool ;))

 • Vertel ik je waar je de perfecte inhoud voor je online magazine kunt vinden
 • Ken je alle do’s en don’ts van het aantrekken van potentiële medewerkers
 • Weet je waarom het belangrijk is om een contract klaar te hebben liggen
 • Kun je je voordeel doen met professionele tips over het effectief corrigeren en redigeren van je artikelen

Week 3 - Creatie en Design

Deze week gaat over het maken van je eigen e-Magazine. We gaan echt aan de slag! 
In deze week heb ik een aantal stap-voor-stap video trainingen voor je klaar staan.
 Door middel van screenvideo's laat ik precies zien hoe ik een magazine opmaak. Je kunt dus gewoon met me meedoen. Easy! 
Ik laat het je zien met het programma:  Adobe Indesign. Ik raad je trouwens echt aan om met Adobe Indesign te gaan werken. Je kunt beginnen met een gratis trial versie. Hiermee ga je echt het verschil maken!

Ik vertel je waar een goede cover aan moet voldoen en hoe je je artikelen kunt vormgeven. 

En om het je gemakkelijk te maken, heb ik een aantal kant en klare templates voor je.
Je kunt dus meteen starten. 

Week 4 - Sales en Marketing

Deze week gaat over het verkopen van je online magazine, en geef ik je een aantal waardevolle marketing tips. En vertel je hoe je dit het beste kunt aanpakken. 

BONUS Module: uitbesteden

Ik weet als geen ander hoe druk jij bent als ondernemer. En misschien heb jij helemaal geen tijd om zelf je online magazines te gaan maken. Of in ieder geval niet allemaal? Misschien heb je hier wel geen zin in en kost het je teveel tijd? Dan is het uitbesteden van deze klus de beste oplossing voor jou! Ik vertel je hoe je een goede partij kan vinden die je dit kan laten doen. Waar je op moet letten bij het uitbesteden van de opmaak van je online magazine en hoe je dit zo voordelig mogelijk kan regelen zonder verlies van kwaliteit.

Enkele voorbeelden van succesvolle online magazines die door mij zijn ontwikkeld 

Mijn mailinglijst is verdubbeld sinds ik mijn gratis "Feel Good Magazine" aanbied. Heb inmiddels 15.000 lezers! Heleen, heel erg bedankt!

Marian Palsgraaf, justbeyou.nl

Hey, ik heb JOU nodig!

Ik wil dit programma nog beter gaan maken.

Dit programma kost 549 euro, inclusief alle extra's. Maar ik heb een super coole extra bonus in mijn hoofd.
Ik heb namelijk nog een tof idee; ik maak verschillende ontwerpen in verschillende branches en de templates krijg jij erbij. Gewoon als extra cadeautje. Het programma wordt dus veel meer waard!

Ik denk bijvoorbeeld aan:

 • Kapsalon: Hoe cool is het als ik een voorbeeld van een heus kappersmagazine ga ontwerpen?
 • Schoonheidssalon: Een magazine helemaal in de stijl van beauty, inclusief gave verkoop/advertentie pagina's die je naar je eigen webshop kunt sturen (ik leg je uit hoe).
 • Wellness branche: Een complete relaxte sfeer, gemaakt speciaal voor de wellness branche
 • Sport/Fitness: Wat dacht je hiervan, zo'n magazine heeft natuurlijk een hele andere uitstraling nodig. Ik maak een voorbeeld voor je!
 • Food: Gaaf, je eigen food magazine! Geheel in stijl met receptenpagina's, verkooppagina's, etc. etc.
 • Ben je coach of trainer Hoe gaaf zou het zijn als ik je een voorbeeld laat zien van een online magazine voor coaches en trainers?
 • Moet ik nog doorgaan?....

Gaanderweg zal ik voor deze branches voorbeelden en templates maken. Het programma wordt dus steeds beter en uitgebreider. De totale waarde is 1.596 euro. Als je nu instapt is jouw investering is niet 1.596  maar slechts 549 euro. Dat is meer dan 50% korting!

En, jij mag het programma gewoon houden. 

Dus.....doe je mee?

Alleen voor de eerste 10 2 aanmeldingen!

Aan de eerste 10 aanmeldingen bied ik een persoonlijke review aan voor je zelfgemaakte online magazine. Ik zal mijn ervaren en creatieve blik erop werpen en laten zien hoe je je online magazine beter kunt maken.
Ik sprenkel mijn "Heleen sausje" er overheen. Dit zal je zeker helpen om een zeer professionele uitstraling te krijgen.

Nog even in het kort, wat ontvang je?

Het Easy e-Zine Programma 

Maak Je Eigen Online Magazine in 4 weken. Je leert welke vormen er zijn, ik help je bij het maken van en plan, hoe je aan content komt, vertel ik je waar je beste medewerkers kunt vinden. Vertel ik je het een ander over sales en marketing en laat ik je stap-voor-stap zien hoe jij helemaal zelf, super eenvoudig je magazine kunt maken. Zonder technische kennis!

Waarde: €549,-

Kant en klare Templates 

Ik geef je een aantal kant en klare templates van magazines die ik speciaal voor dit programma heb ontworpen. Je mag ze gewoon vrij gebruiken zovaak als je wilt. Door de stap-voor-stap video's is het aanpassen van deze templates peanuts!

Als je een ontwerp moet laten maken door een designer dan ben je duizenden euro's kwijt. 

Waarde: vanaf €1.000,-

Easy e-Zine Community

Je krijgt toegang tot de afgeschermde Easy e-Zine Facebookgroep. Hierin kun je al je vragen stellen of problemen waar je tegen aanloopt voorleggen. Ook kun je je online magazine laten zien en kunnen wij je feedback of tips geven. Een plek met gelijkgestemden die je naar het volgende level kunnen brengen. Ik zal hier regelmatig aanwezig zijn. #zinin

Waarde: onbetaalbaar

LET OP! ER IS MEER:

EXTRA BONUSSEN VOOR DE EERSTE 10 AANMELDINGEN!

BONUS: 

Een digitale 3D versie van je cover.

LET OP! ALLEEN VOOR DE EERSTE 10 8 AANMELDINGEN. Als jij nu instapt, dan maak ik geheel gratis van je zelfgemaakte cover een digitale 3D versie.
Natuurlijk wil je ook zo'n aantrekkelijke 3D cover visual om op je website te plaatsen. 

Dit kun je wellicht zelf, kun je uitbesteden of een programma hiervoor kopen. 

Maar...ik ben dol op 'geven' (soms te dol), dus als je nu meedoet dan maak ik een 3D cover voor je. Gewoon als extra cadeautje! 

Waarde: €47,-

Wat is je investering?

Kies je voor de BASIS versie?


 • Easy e-Zine Programma: 549 euro
 • Templates: 1.000 euro
 • Digitale 3D versie van je cover: 47 euro (eerste 10)

Totale waarde voor de eerste 10 2 aanmeldingen = 1.596 euro!!!

Je investering:

Geen 1.596,- zelfs maar

nu: 549 euro

(excl. btw)

Krijg direct toegang >>

Dit is een tijdelijk aanbod!

Doe je mee? 

Je investering: geen 1.596 euro maar
slechts 549 euro!

Start vandaag nog >>

Dit kan jij ook (ik lever de templates en jij past ze eenvoudig aan)

voorbeelden magazine covers

voorbeelden magazine binnenwerk

Twijfel je nog? Lees hier de meest gestelde vragen:

[phx_faq_list id=1499259060]

YEAH! ik wil een eigen online magazine!!