In 2 weken je eigen online programma online! 

Werk aan een passief inkomen en meer vrijheid,
maak jezelf vrij met je eigen online trainingsprogramma.

JA,Heleen....je komt als geroepen


Hard werken, te weinig tijd voor jezelf...

Ben je coach, trainer, heb je een online bedrijf?

Of probeer je met je bedrijf ook online geld te verdienen? Dat valt nog helemaal niet mee hè...

Je wilt nog meer mensen bereiken met je waardevolle informatie
dan je nu al doet.Je weet dat je de wereld iets te bieden hebt. 

Om meer mensen te bereiken moet je dus nog meer uren maken,
dat doe je, toch?

Alleen zijn je uren onderhand op. Hoe ga je die mensen dan bereiken zonder extra werk of nog meer uren?

Een online training zou echt DE uitkomst zijn. Maar ja..hoe doe je dat? Waar haal je de tijd vandaan om alles uit te zoeken? Je hebt geen idee. En dus ploeter je, en worden je dagen steeds langer.

online programma maken heleen verkerk

Het moment dat alles veranderde

Geloof me: waarschijnlijk heb ik in precies hetzelfde schuitje gezeten als jij. Ik werkte me alle kanten op (vind ik leuk), maar het lukte me maar moeilijk om echt winst te behalen met mijn lijst. Letterlijk alles heb ik geprobeerd! 

Tot het moment dat alles voor me veranderde.

Wil je weten wat dat was (tromgeroffel, even de spanning opbouwen ;)

Lees verder...

Mijn doorbraak in 2008

Bij mij werkte helemaal niks. Totdat ik in 2008 een nieuw bedrijf opzette en ondernemers zoals jij ging helpen met het maken van online magazines en online trainingen. En toen gebeurde er een klein wonder.

Want tijdens mijn allereerste lancering ooit verdiende ik... 

€ 25.717!!! 

Exclusief btw, dat ook nog eens. In 12 dagen.
Stel je voor: je eigen online training of programma binnen 2 weken

Bereik meer mensen in minder tijd!

Mijn naam is Heleen Verkerk. Ik ben graphic designer / art director en internet ondernemer. Ik help online ondernemers met design, techniek & marketing. En zo heb ik ook een aantal ondernemers geholpen met het maken van hun eigen online trainingsprogramma of membership.

En weet je?... Ze boeken allemaal successen hiermee!

Omdat het met een online programma niet uitmaakt hoeveel mensen je bereikt. Het kost je namelijk dezelfde tijd en...het is een volledig geautomatiseerd systeem. Cool toch? 

Wat zou het voor jou betekenen als je een online programma zou hebben en daarmee een onbeperkt aantal mensen kan bereiken zonder extra tijd hierin te stoppen? En wat zou het voor jou betekenen als je hiermee tevens een passief inkomen zou kunnen generen?

En waarin je je al je waarde kwijt kunt. 

Misschien ben je niet technisch, dat komt goed uit. Ik doe dat voor je!

Herkenbaar probleem bij veel ondernemers: het technische gedeelte is niet het boeiendste deel van het werk. Het MOET gebeuren (ik zet het niet voor niets in zulke grote letters). Het moet. En dat maakt het meteen al vervelend.

Maar als wat nou als ik dat voor je ga doen?

Jij levert alleen maar de content aan, ik help je door middel van een speciaal door mij ontworpen stappenplan. Ik zet alles voor je erin. We gaan testen en klaar!! Dit is toch wat je wil??

En daarna leg ik je ook nog eens stap voor stap uitleg hoe je eenvoudig je online leeromgeving kunt aanpassen. Hoe geweldig is dat!

Klinkt dit bekend voor je?

 • Je hebt een goed idee voor online trainingsprogramma of membersite, maar je weet niet waar je moet beginnen en hoe je dit ook daadwerkelijk af kunt maken.
 • Het ontbreekt je aan basiskennis waardoor je het hele idee maar laat varen (zonde!)
 • Je hebt ontelbare uren doorgebracht om je membersite website te bouwen, en je bent ziek van frustratie en van het worstelen met codes het maken van de juiste keuzes
 • Je komt er maar niet uit hoe je je programma overzichtelijk kunt inrichten zodat het duidelijk is voor je leden, zodat je zo min mogelijk support hoeft te doen.

Ik heb dit al vele malen gedaan. Dus laat mij het voor je opstarten. Krijg meer vrije tijd en vergroot inkomen!

Herken je het bovenstaande? En had iemand je al eens het advies gegeven over hoe je een online programma, membersite of membership moet opzetten? Misschien was je er zelfs aan begonnen. En hoewel de resultaten die ik steeds zie overweldigend zijn, haken veel ondernemers af.

De reden? Ze hebben geen idee hoe ze het moeten starten.

Die smoes kun je nu niet meer gebruiken, want ik maak het voor je en doe al mijn geheimen voor je uit de doeken

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Jij al je kennis kunt delen met oneindig veel mensen en op een hele mooie, bijzondere en niet alledaagse manier?
 • Hierdoor meer vrije tijd krijgt en je nog meer mensen kunt bereiken met jouw missie 
 • Als ik je vertel dat je dit niet helemaal in je eentje hoeft te doen? Maar met een team?
 • En ik je laat zien dat je het kan zonder enige technische kennis
 • En hoe zou het voelen als je hier een (extra) inkomen uit kunt halen? 
 • Je hiermee zelfs een community op kunt bouwen van gelijkgestemden?
 • En dat alles binnen 2 weken? 

Klinkt goed, toch?

Dan heb ik iets geweldigs voor je: Het OnlinemetHeleen template

Je Eigen Online  Programma in 2 weken.

Ik help je zodat je snel meer mensen kunt bereiken zonder extra tijd en je (passief) inkomen kunt vergroten. (zonder technische kennis)

Dit krijg je, maar dan met je eigen logo en branding kleuren.

(is zonder geluid, hoor 😉)

Twee weken nadat we starten:


 • Heb je duidelijk hoe je jouw online training inrichten, zodat het super duidelijk is voor je leden
 • Is jouw complete online programma in mijn onlinemetheleen template geplaatst
 • Is je online leeromgeving afgeschermd voor niet leden, en open voor leden.
 • Zijn je modules ingericht zodat je deze per dag, per week of per maand kunt laten verschijnen (dripped content)
 • Is je hele online leeromgeving ingericht en getest.
 • Weet je hoe je de deelnemers geautomatiseerd (na betalen) kan laten registeren
 • Is je online programma online. Yeah! (en uiteraard mobile responsive)
 • En…we starten met een 1-op-1 online sessie van maximaal 1 uur met mij.

online programma in 2 weken"Ik ben zeer tevreden over de diensten van Heleen Verkerk. Ze heeft een mooie site voor mij gemaakt en 2 online trainingen in Wishlist professioneel ingericht. Daarnaast is ze creatief en denkt altijd met je mee. Tevens heeft ze me geleerd om zelf mijn online trainingen aan te passen en bij te houden"


Henk Fransen - www.genezendvermogen.nl

Henk Fransen over Heleen Verkerk


"Ik werk al meer dan 7 jaar naar volle tevredenheid samen met Heleen. Zij doet alle vormgeving van mijn websites, ledensite, shop en de visuals van mijn online programma's.
Ze weet technisch heel goed van de hoed en de rand. Heleen is niet tevreden totdat ik tevreden ben en dat waardeer ik heel erg in haar.
Al mijn online programma's zijn gemaakt met Wishlist. Heleen leerde me hoe ermee te werken en zelf aan te passen."   


Marjolein Dubbers - energiekevrouwenacademie.nl

Hoe gaan het in zijn werk?

Na aanschaf plannen we direct een 1-op-1 sessie in.

We starten met een online zoomsessie. Ik help je namelijk om de juiste structuur te bepalen voor je online programma en deel alle kennis die ik heb met je. We nemen samen het Online Met Heleen Stappenplan door, zodat jij snel, duidelijk en gestructureerd al je content kunt verzamelen en aanleveren. Dit gaat je enorm veel tijd (en frustraties) opleveren. Want waar moet je beginnen? En hoe ga je dat nou allemaal doen? No worries. Ik weet precies hoe dat moet. 

Ik laat je dus niet zelf aanmodderen! Niet Lullen Maar Poetsen, is mijn motto! 

online met heleen homepage

Online leeromgeving Homepage

Het Online Met Heleen Template heeft een professionele uitstraling en al helemaal ingericht volgens een goed werkend structuur voor een online programma. Op de homepage is duidelijk dat de bezoeker op een online leeromgeving is, en kan de bezoeker na inloggen starten met het aangeschafte programma/training.

De gehele stijl wordt aangepast (binnen de mogelijkheden van het template) naar jouw branding. Je eigen logo, foto's en eigen kleuren pas ik voor je aan.

 
module overzicht pagina

Online leeromgeving Dashboard

De pagina waar je een overzicht van al je modules kan laten zien noemen we ook wel een 'dashboard'. Ook deze staat voor je klaar in je online leeromgeving. We overleggen samen of jij dit 'modules' gaat noemen, of 'lessen', 'weken' etc etc 

Ik plaats ook hier weer al je teksten en foto's die bij de modules horen. Heb je geen goede foto's? Dan laat ik je een aantal mooie websites zien weer je gratis stockphoto's van kan gebruiken.

 
module of les pagina

Module / les pagina's

Uiteraard zet ik alle modules of lessen voor erin. De structuur van de lespagina's zijn overzichtelijk en heel duidelijk ingericht. Op een manier dat de deelnemers aan je online programma eenvoudig je programma kunnen volgen. Dat wil je toch? De teksten kunnen worden gepersonaliseerd.
 • Er kan een video (of meerdere) geplaatst worden.
 • Denk ook aan downloads van werkboek of opdrachten. 
 • Of het gebruik van audio 
 • Gebruik foto's of ander beeldmateriaal om je training te verduidelijken. (ik adviseer je)
over mij pagina

Een 'over mij' pagina

Op deze pagina kun je wat meer over jezelf vertellen. Dat ze weten wie de juf of meester is, he :-). Ook kun je hier links kwijt naar je website of andere diensten die je onder de aandacht wilt brengen. En wederom zet ik alles in elkaar voor je. 
meest gestelde vragen pagina

Meest gestelde vragen pagina (FAQ)

Ook een FAQ pagina zet ik er voor je in. Het is super handig voor je deelnemers maar ook voor jou, dat deze pagina er is. Hier kun je de meest gestelde vragen en antwoorden kwijt. Zodat jij minder support hoeft te doen. En komt er een nieuwe vraag? Dan zet je die er gewoon bij. De vragen en antwoorden die jij al weet plaats ik er voor je in. En.. ik leer je hoe jezelf eenvoudig die pagina kan aanpassen en aanvullen. 
contactpagina

Contactpagina

De pagina waar je een overzicht van al je modules kan laten zien noemen we ook wel een 'dashboard'. Ook deze staat voor je klaar in je online leeromgeving. We overleggen samen of jij dit 'modules' gaat noemen, of 'lessen', 'weken' etc etc 

Ik plaats ook hier weer al je teksten en foto's die bij de modules horen. Heb je geen goede foto's? Dan laat ik je een aantal mooie websites zien weer je gratis stockphoto's van kan gebruiken.

 
inclusief domeinnaam hosting en onderhoud

Domeinnaam registratie, Hosting & Onderhoud

Uiteraard komt je eigen online leeromgeving op een aparte domeinnaam. Die naam bepaal je zelf (mits deze nog vrij is natuurlijk). Relax...ik regel de registratie. Al jaren werk ik samen met Sytze Notebomer. Een kei in hosting, onderhoud en service. Hierdoor houden we de lijnen kort. Kan ik snel schakelen en daarom kunnen wij binnen 2 weken online waarborgen. 


Wat houdt Hosting en onderhoud in?

 • We registeren de domeinnaam voor je. Die wordt jouw eigendom
 • We installeren Wordpress op jouw domeinnaam; je hoeft dus niets te doen
 • Je site krijgt een SSL certificaat (https), een veilige site
 • Sytze regelt de beveiliging en andere zaken die zorgen voor een optimale
  bescherming van jouw website.
 • Je hoeft nooit iets te updaten, dat doet hij 
 • Mocht het toch fout gaan, dan fixen we dat meteen (mits het niet je eigen schuld is natuurlijk he)

Wat nog meer?

 • Uiteraard een inlogpagina (geheel in stijl vormgegeven)
 • Ik laat je zien hoe je een deelnemer na aankoop geautomatiseerd in je online leeromgeving kan krijgen (ik help je)
 • Een Online leeromgeving in Wordpress; volledig gebouwd op de domeinnaam die jij wilt
 • Persoonlijke begeleiding in het gehele proces

Zonder Heleen was het me niet gelukt om mijn eerste online programma online te krijgen. Inmiddels heb ik diverse succesvolle programma's ontwikkeld.
Heleen, heel erg bedankt!

Marian Palsgraaf, justbeyou.nl

online met heleen

Tijdelijke MEGA AANBOD

  Voor de eerste 5 aanmeldingen 

Normaal bied ik dit pakket aan voor €4995,- . Maar alleen nu, omdat het toch al een zware tijd is voor velen.
Kun je dit pakket tijdelijk met grote korting aanschaffen.

nu tijdelijk voor €2997,-  (of in 4 termijnen van €750,-)

+ hosting en onderhoud voor €37,- per maand (i.p.v. €47,-) en eerste maand gratis
Let op! Dit aanbod is beperkt beschikbaar. Als je snel online wilt....dan is dit echt iets voor jou.
Dus wees op tijd. Prijzen zijn exclusief btw. 

YES! ik wil mijn eigen online programma

Nog even in het kort, wat houdt het 'Online Met Heleen' pakket in

Het pakket is inclusief:

 • 1-op-1 sessie van max 1 uur voordat we beginnen
 • Handig stappenplan om je online programma te vullen: ik help je
 • 1 online programma; later altijd uit te breiden naar meerdere
 • Max 10 modules
 • Volgens een super overzichtelijk en professioneel stramien
 • Dripped content: je lessen niet tegelijk vrijgeven (als je dit wilt)
 • Aparte domeinnaam: geen paniek, ook dat regel ik voor je.
 • Website hosting en onderhoud: 1e maand betaal ik
 • Toegang online academie: hierin staat precies hoe je zelf de training kunt aanpassen en/of aanvullen
 • Volledig ontzorgt; jij hoeft je alleen maar bezig te houden met de inhoud. 
 • Domeinnaam registratie, hosting en onderhoud (27,- per maand)
 • Toegang tot online academie waarin ik je uitleg hoe je je programma zelf nog kunt aanpassen


Wat is niet inbegrepen:

 1. Koppeling met nieuwsbriefsysteem (= optie)
 2. Meerdere online programma’s (= optie)
 3. Emailhosting: gebruik gewoon je eigen emailadres.

LET OP! ik heb nog een vette bonus voor je!

BONUS: 

Een digitale 3D versie van je online training.

LET OP! ALLEEN VOOR DE EERSTE 5 AANMELDINGEN. Als jij nu instapt, dan maak ik geheel gratis van je online training een digitale 3D versie.
Natuurlijk wil je ook zo'n aantrekkelijke 3D cover visual om op je website te plaatsen. 

Dit kun je wellicht zelf, kun je uitbesteden of een programma hiervoor kopen. 

Maar...ik ben dol op 'geven' (soms te dol), dus als je nu meedoet dan maak ik een 3D cover voor je. Gewoon als extra cadeautje! 

Waarde: €97,-

Wat is je investering?

 • Het Online Met Heleen pakket: 3995 euro
 • Digitale 3D versie van je cover: 97 euro (eerste 5)
 • Eerste maand hosting en onderhoud 47 euro

Totale waarde voor de eerste 5 aanmeldingen = 4.139 euro!!!

Je investering:

Geen 4.139,- maar 

NU 2.997 euro

(excl. btw)


Toch nog een te grote investering?

Er is ook een mogelijkheid om in 4 maandelijkse termijnen te betalen.

Je betaalt dan 4 termijnen van €750,- 

(excl btw)

Plus de hosting & onderhoudskosten van 37,- per maand, waarvan ik de eerste maand voor je betaal.


Ja, ik betaal in één keer.   
Ik kies voor betaling in 4 termijnen.

Start eindelijk met je online programma!

Online Met Heleen (in 4 termijnen)

Werk aan een passief inkomen en meer vrijheid,
maak jezelf vrij met je eigen online trainingsprogramma.

4 termijnen van € 1000,-
€ 750,-
In 2 weken je eigen online trainingsprogramma 

Online Met Heleen (eenmalige betaling)

Werk aan een passief inkomen en meer vrijheid,
maak jezelf vrij met je eigen online trainingsprogramma.

€ 3997,-
€ 2.997,-
In 2 weken je eigen online trainingsprogramma

Wacht, er is één voorwaarde...

Ik kan dit aanbod alleen maar doen als je het websiteadres (url) waar je online programma op komt te staan, gaat onderbrengen bij mijn vaste hostingpartij. Ik werk hier al jaren mee samen en onze lijnen zijn kort. Enkel op die voorwaarde kan ik dit doen. Anders zou het onmogelijk zijn om het binnen 2 weken te realiseren en voor dit lage instapbedrag. Ik hoop dat je dat begrijpt.


Maar dit hoeft niet nadeling voor je te zijn, hoor. Want ook voor hosting, domeinnaam en onderhoud heb ik een super mooi prijsje kunnen vastleggen. Normaal kost dit 47,- per maand, alleen nu, bij dit aanbod kost je dit maar 37,- per maand. ( + 1e maand = gratis)

Heleen Verkerk is wat mij betreft een unieke combi van technische ondersteuning en 

marketing-inzicht. Vooral haar marketingtips die ze vaak tussen neus en lippen door aan 

je geeft, verrijken haar technische diensten en betalen deze niet zelden voor een groot 

deel terug. Ik ben daar super blij mee.

Henk Fransen - genezendvermogen.nl
“Tja, wat kan ik zeggen? Alles wat Heleen is goed. Punt! Voor mij staat ze op eenzame hoogte…. Heleen begrijpt design en ook internet… Dat is een gouden combinatie die je gek genoeg toch niet zo vaak tegenkomt… Daarom kan je me rustig een Heleenfan noemen”
Albert Both - dutchflownow.nl & talencoach.nl
Ik vind het heerlijk om met Heleen te werken. Waar ik vaak een “deadline gedreven” ondernemer ben vind ik het ik het heerlijk om te schakelen met Heleen aangezien zij ook goed presteert en kwaliteit kan leveren onder druk, iets wat ik fantastisch vind om mee te werken. Wil je snel schakelen dan raad ik het je zeker aan om met Heleen te werken!

Eelco de Boer - internetondernemer winst.nl

€ 3997,-
Nu tijdelijk € 2.997,-

Online Met Heleen Pakket

Dat is €500,- korting! Ik maak jouw online programma binnen 2 weken. Jij hoeft je alleen maar bezig te houden met de inhoud. Dit doen we volgens een handig stappenplan en een 1-op-1 online sessie.

NB: Na deze eenmalige investering betaal je slechts 37.- (ipv 47.-) per maand voor hosting & onderhoud. EN...ik betaal de eerste maand voor je. 


Betaal je liever in termijnen? Dat kan!
Je betaalt dan 4 maandelijkse termijnen van €750,- 

YES! ik doe het

Twijfel je nog? Lees hier de meest gestelde vragen:

FAQ onlinemetheleen

Is het niet veel te moeilijk voor mij?

Nee joh. Jij hoeft je alleen bezig te houden met de inhoud. En ik help je structuur en indeling. Je levert alles aan volgens een stappenplan die we samen doornemen tijdens de online sessie. Je hebt er geen technische kennis, grafisch inzicht of taalstudie voor nodig.

Is het ook voor ipad of iphone/smartphone?

Ja. Mobiel wordt natuurlijk steeds belangrijker voor het internet. Ik bouw het voor je in Wordpress samen met de wishlist member plugin. En ik gebruik een responsive theme. Dan is je online training ook responsive. interactief voor tablet en mobiel.

Ik weet niet waar ik moet beginnen

Geen zorgen, ik leid je van A tot Z door het proces. Ik vertel je stap-voor-stap hoe en wat je moet aanleveren. (Hoe geweldig is dat? Je eigen online training.)
Verder geef ik je veel inspiratie en voorbeelden.

Ik ben totaal niet technisch, kan ik zelfs zo'n online training maken?

Ja. Ik heb het zo voor je opgezet dat je geen technische kennis nodig hebt. Mocht je tegen technische zaken aanlopen, dan kun je dit altijd aan me vragen.

Ik heb al een domeinnaam ergens vastgelegd

Geen probleem. Wij (Sytze en ik) verzorgen de verhuizing voor je. We rekenen niks voor deze service.

Maak je een voor mij op maat gemaakt ontwerpt?

Nee, dat gaat helaas niet voor deze prijs en binnen 2 weken. Ik bouw het zoals het Online Met Heleen template, maar ik verander de kleuren, je logo en uiteraard de afbeeldingen. Op die manier krijg je toch je eigen look and feel.

Ik twijfel nog...

Dan moet ik eerlijk met je zijn en is het beter dat je het niet doet. Als je nog twijfelt, ondanks wat ik je hierboven heb verteld, dan zou ik het niet doen als ik jou was.
Weet je wat het is? Als je twijfelt, dan ga je ook twijfelachtige resultaten behalen. En wat je wilt is dat je met jouw online training juist klinkende resultaten behaalt. Toch?

Het is toch weer een investering, ook al is dit een mooi aanbod

Ik probeer het je echt zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom heb ik goed gekeken naar wat een haalbare investering voor je is. Zodat je het EN kunt investeren EN er goede resultaten mee behaalt op een eenvoudige manier.
En stel je eens voor wat er gebeurt als je op de automatische pilot je training of programma kunt verkopen? En dat je er geen extra tijd in hoeft te stoppen? Zeg nou zelf: dan heb je je investering er toch zo weer uit?

Ik heb al zoveel informatie gezocht, ik weet niet of dit de juiste keuze is

Maar heb je ook al eens geprobeerd op te starten met het ontwikkelen van je online training? En dan ook nog het grootste gedeelte uitgebesteedt aan mij? Ik werk met Wordpress en Wishlist Member. Deze systemen zijn eenvoudig en wordt door honderdduizenden websites gebruikt. Enneh...omdat het zo populair is, kun je op elke hoek van de straat een Wishlist Specialist vinden. Het blijft uiteraard jouw keuze. Het moet vooral goed voelen.

Ik moet nog zoveel andere dingen doen

Uiteraard ken ik jouw prioriteiten niet. Je hebt waarschijnlijk een eigen onderneming. Of wil op korte termijn je onderneming starten? Dan raad ik je aan te gaan denken over hoe je veel mensen kunt bereiken met minder tijd. En hou je je diensten of producten schaalbaar kunt maken. Want...vroeg of laat zit je aan je plafond. En heb je helemaal geen tijd meer voor jezelf. Maak nu de keuze!
Als je nog zoveel andere dingen moet doen, bedenk dan dat marketing en en ontwikkelen van een online training je TOPprioriteit is. Je moet jezelf, je bedrijf, je dienst, je product immers op de kaart zetten en zien te verkopen. Een online training kun je gemakkelijk schaalbaar maken. En héy! Ik helpt je. Het is ook leuk om een online training te maken, veel leuker in elk geval ‘dan al die andere dingen die je ook nog moet doen’. (vind ik)

Hoef ik helemaal niks te doen?

Nou niks...bijna niks. Jij houdt je bezig met de inhoud. Die moet je aanleveren. Dat kan ik natuurlijk niet. Maar ook daar help ik je mee. Dus, alles waar je nu tegenop ziet, dat doe ik voor je.

Zit er ook een salespage en betalingsysteem in?

Nee. Een salespage plaats je op je gewone website. Die moet namelijk makkelijk gevonden worden. Op je gewone website staat alles over jou en over je diensten. Dat is de plek waar je online programma aangeboden gaat worden.
Ook een betaalsysteem hoort hier niet thuis. Ik ga je wel uitleggen tijdens onze 1-op-1 sessie hoe je dit gemakkelijk zelf kunt doen

                 

YEAH! ik wil een eindelijk mijn online leeromgeving af hebben!!

MELD JE SNEL AAN