“Je hebt een Phoenix site aangeschaft of denkt erover om deze aan te schaffen, maar ja….waar haal je de tijd vandaan om deze op een professionele manier in te richten?”

Ik ben ervan overtuigd dat Phoenix het beste systeem van Nederland is om je online onderneming en website mee op te bouwen en door te ontwikkelen. Phoenix is veel meer dan een WordPress template om je website in te bouwen. Phoenix is de designer, de marketing medewerker, de analyticus en de verkoperin één. En dan heb ik het nog niet eens over de trainingsmodule waarmee je wordt opgeleid tot een internet ondernemer met een goede marketing strategie. Ik heb ondertussen al vele websites met Phoenix gemaakt en help jou er ook graag mee verder.

Nog niet bekend met Phoenix? Check dan deze pagina

Stop met tijd verspillen! En ga verder met ondernemen.

Laat mij je helpen.

Phoenix is zo ontwikkeld dat jij als ondernemer volledige controle kunt uitoefenen op je eigen website en deze zelf helemaal kunt opbouwen en vullen met content. Maar niet elke ondernemer heeft daar tijd voor en dat is waar ik (en mijn team) om de hoek kom kijken.

Mijn naam is Heleen Verkerk: Expert op het gebied van Internet Marketing, Techniek & Design

Sinds 2008 hou ik me intensief bezig met Internet Marketing & Design.

Eelco de Boer en Heleen Verkerk

Ik heb het voorrecht gehad om samen te werken met een aantal grote namen in de Internet Marketing wereld, zoals Eelco de Boer van Winst.nl en Tonny Loorbach van Internet Marketing Universiteit.

Sinds ik in aanraking ben gekomen met Internet Marketing is mijn creatief denkend radartje op de turbostand gezet. Wow! in het begin werd ik gek van mezelf. Wat kan er veeel! Ik zag overal kansen en mogenlijkheden.
Voor iedereen! Al snel begreep ik dat er structuur moest komen. En dat er keuzes moesten worden gemaakt.

Nu, heel wat hobbels later, heb ik al veel online ondernemers geholpen met het maken van de juiste stappen en keuzes. Zij hoeven niet jarenlang te buffelen om het wiel opnieuw uit te vinden. Nee! 1 dag AAN je business werken en je hebt maanden tijd bespaard.

Na het volgen van vele trainingen, meerdaagse seminars, cursussen, het Internet Imperium Coaching Programma en het Internet Business Mastery Programma van Eelco de Boer mag ik wel zeggen dat ik een expert ben op Internet Marketing, Techniek & Design.

Hoe kan ik je helpen met je Phoenix website?

Ik kan jou helpen met het hele proces rondom het ontwikkelen van jouw nieuwe Phoenix website, of met specifieke zaken rondom jouw albestaande Phoenix website.

Denk aan:

 • Het inrichten/designen van je Phoenix website
 • Het opmaken van verkooppagina’s en andere landingspagina’s
 • Het meedenken over jouw internet marketing strategie
 • De algemene SEO instellingen van je Phoenix website instellen en jou adviseren m.b.t. SEO optimalisatie van je blogs en pagina’s
 • Designen van e-bookcovers, of headers en visuals voor je website, of online cursus of training
 • Jou in een online Phoenix workshop laten zien hoe je zelf dingen kunt doen.

in 1 klik online met Phoenix

Ik vind niets leuker dan aan mijn eigen online business te werken, of jou te helpen met de jouwe! Ik kan jou alles uit handen nemen, of leren hoe je zelf dingen kunt doen. Het is een gouden tijd metmogelijkheden die nog nooit zo groot zijn geweest voor de ‘kleine’ ondernemer en ik kan dat niet vaak genoeg met anderen delen!

Ik weet genoeg en wil graag direct een Phoenix website aanschaffen >>

Mijn portfolio

Ik heb al vele websites vormgegeven en ondernemers geholpen met hun positionering en online marketing strategie. Hieronder een aantal voorbeelden:

phoenix website purepowertoblossom

Phoenix website mymiraclemastermind

Phoenix website energieke vrouwen academie

Phoenix website assesmenttrainer

Phoenix website genezendvermogen - Henk Fransen

phoenix website ontwerp en inrichting financialimperium.com

phoenix website ontwerp en inrichting isobricks.be

phoenix website ontwerp en inrichting isocoat-isolatie.nl

phoenix website ontwerp en inrichting bricktherm.be

phoenix website ontwerp en inrichting pressart.nl

Phoenix website gezondvandaag

Hoe gaan we te werk?

Al mijn hulp vindt online plaats. We communiceren via mail, Skype en telefoon, of via online meetings (via software waarin ik ook mijn beeldscherm met je kan delen).

In het proces houd ik je op de hoogte van wat ik doe en vraag ik je om feedback.

Wat doe ik niet?

 • Ik ben geen tekstschrijver (al denk ik wel met je mee over goede titels en call to actions etc.)
 • Een compleet SEO plan (er is een goede uitleg over SEO in het ledengedeelte van Phoenix, de basis leg ik je uit)
 • Je website bij gaan houden op constante basis. Dat is ook meer iets voor een medewerker, of PA/VA en zou vrij kostbaar zijn om allemaal aan mij uit te besteden

Wat doe ik wel?

 • Alle design elementen die nodig zijn (in overleg)
 • Eventueel een nieuw logo, passend bij de Phoenix stijl
 • Complete inrichting van alle pagina’s (hiervoor heb ik je volledige medewerking nodig)
 • Alle technische koppelingen (denk aan social media, optinformulier, downloadproces, nieuwsbriefsysteem)
 • Het maken van formulieren en deze implementeren in je pagina’s
 • Ik leg je uit hoe je zelf verder kunt

Tevens heb ik een fantastisch netwerk en kan ik bepaalde taken voor je uitbesteden, of jou met de juiste persoon in contact brengen.

Heleen Verkerk is Official Phoenix Reseller

Phoenix Reseller

Door de jarenlange samenwerking met Tonny Loorbach van de Internet Marketing Universiteit en de ontwikkelaar van dit Phoenixsysteem, heb ik een goede en betrouwbare relatie opgebouwd met hem.

Ik heb al heel wat (online) ondernemers geholpen bij het inrichten en vormgeven van hun Phoenix website.

Mede hierdoor mag ik me “Official Phoenix Reseller’ noemen. Dit houdt in dat ik je extra voordelen kan aanbieden als je via mij je Phoenix aanschaft.

Meer informatie, of een prijsopgave voor een Phoenix site en hulp bij het inrichten?

Ik denk graag met je mee en maak een aanbod op maat. LET OP! Schaf jij Phoenix bij mij aan en wil je hulp bij Design & Inrichting? Dan kan ik je tot wel 500,- euro korting geven!

Eelco de Boer

eelco de boer met sir richard bransonIk vind het heerlijk om met Heleen te werken. Waar ik vaak een “deadline gedreven” ondernemer ben vind ik het ik het heerlijk om te schakelen met Heleen aangezien zij ook goed presteert en kwaliteit kan leveren onder druk, iets wat ik fantastisch vind om mee te werken. In alle eerlijkheid, Toen ik “NLMP” zag wist ik direct dat het zou staan voor “Niet Lullen Maar Poetsen” aangezien dit iets is waar Heleen enorm in uitblinkt, zowel letterlijk als figuurlijk :) Wil je snel schakelen dan raad ik het je zeker aan om met Heleen te werken!

Eelco de Boer is succesvol internet ondernemer, eigenaar van diverse zeer succesvolle bedrijven en van o.a. winst.nl

Kristof van Malderen

Meerwaarde die ik bij jou ervaar is dat jij met weinig woorden (van mij) toch meteen de juiste uitstraling kan creëren in je ontwerpen.
Groetjes, Kristof

Kristof Van Malderen | Marketing Data

testimonial heleen verkerk door joffry arthurJoffry Arthur

Hoi Heleen,

Echt geweldig hoe je me geholpen hebt met mijn website. Voor een artiest die liever met creativiteit bezig is dan met techniek was dit echt een super verrassing. De samenwerking verliep uitermate vloeiend en je professionele adviezen komen echt vanuit passie en liefde voor jouw vak.

Ik ben helemaal blij. Je hebt mijn artiestenleven naar een hoger level gebracht 🙂 Erkenning voor jouw professionele bijdrage en hart voor anderen te helpen. Dankjewel!

Met Muzikale Groet, Joffry Arthur

albert both over heleen verkerkAlbert Both

“Tja, wat kan ik zeggen? Alles wat Heleen is goed. Punt! Voor mij staat ze op eenzame hoogte…. Heleen begrijpt design en ook internet… Dat is een gouden combinatie die je gek genoeg toch niet zo vaak tegenkomt… Daarom kan je me rustig een Heleenfan noemen :)”

Albert Both is eigenaar van
www. dutchflownow.nl en talencoach.nl

Het lijkt me super tof om een heel stuk op weg te helpen. Dus….wil je snel starten?
Laat me je helpen!

P.S. Schaf jij je Phoenix software aan via heleenverkerk.nl, dan ontvang je van mij tot wel 500,- euro korting op design & inrichting. Cool toch? (schaf dan hier je Phoenix software aan)

P.P.S. Heb je nog vragen, neem gerust contact met me op. Dan kan ik al je vragen beantwoorden.

Succes met je business,
Heleen Verkerk