over heleen verkerk

Over Heleen....
Missie

Online Business Manager. Gepasioneerd Ondernemer, Succesvol in Webdesign, Het bouwen van een Online Leeromgeving, Online programma’s, Online Magazine. Canva expert en Adobe Indesign expert.

Ik geloof dat ik het verschil kan maken zodat jij het verschil kunt maken.

Dit doe ik door ambitieuze ondernemers te helpen met de stap te maken van offline naar online.
Ik help online ondernemers hun online business te verbeteren en of uit te breiden.
Door middel van design, techniek en marketing. Waardoor zij zonder stress en moeite hun business fijn kunnen runnen door gebruik te maken van geautomatiseerde processen. En daardoor tijd overhouden voor hun gezin en privé-leven.

Mijn missie is om 10.000 ondernemers te helpen met het maken van professionele uitingen voor social media, website en marketing. Waardoor zij een verschil kunnen maken.

Waarom je met mij moet willen werken?

Als je je online business serieus wilt ontwikkelen, dan kom je terecht in een woud van keuzes. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen alles zelf te gaan doen. Maar heb je daar als ondernemer tijd voor? Waarschijnlijk niet – tenzij er in jou dagen toevallig 48 uur zit

Het volgende punt dan: uitbesteden. Maar aan wie? En welke onderdelen?

Weet je wat er allemaal bij komt kijken?

Er zijn veel online ondernemers. Sommige daarvan gaan als een speer, anderen hebben veel moeite en maken nauwelijks omzet. Dat komt: de een weet waar het over gaat en weet precies wat hij/zij moet doen. De ander heeft geen clou. Bij online ondernemen komt enorm veel kijken.

Online business vraagt al je aandacht en tijd

Ben je van plan je online business serieus te ontwikkelen, dan zal je er ook serieus werk van moeten maken en tijd in moeten steken. Doe je dat niet, dan is het gedoemd te mislukken. Je hoeft mij niet te geloven: je mag het ook aan jezelf bewijzen. Mijn advies is dat als je het ‘er even bij wilt doen’ je dan vooral niet verder moet lezen – zonde van je tijd.

Kies voor de beste aanbieders uit het vak

Ga je (onderdelen) uitbesteden, werk dan met de beste mensen uit het online vak. Dat zijn mensen die precies weten wat er speelt, wat er

gebeurt, wat nieuwe ontwikkelingen zijn en die precies de valkuilen kennen – omdat ze er zelf al een keer zijn ingelopen.

Neem een grote voorsprong op jezelf en je concurrenten. Gun jezelf het hoogste niveau. Dat kost misschien iets meer, maar het levert je veeeeeel meer op.

Heleen Verkerk sinds 1995

Ervaring is alles. Hoe relatief jong het internet misschien ook is, het is handig als je er veel ervaring mee hebt. Besteed je werk altijd uit aan iemand met veel ervaring. Mijn naam is Heleen Verkerk en al sinds 1995 werk ik zelfstandig als grafisch vormgever. Ik ben gespecialiseerd in Internet Vormgeving & Marketing.

Ik werk uitsluitend voor ondernemers. Mensen die hun bestaande business online willen doen. Of die hun online business een flinke boost willen geven. 

Ik houd van samenwerken en vind het fijn om alle online zorgen van opdrachtgevers weg te nemen.

Ik zorg dat je een complete online business krijgt met alle bijbehorende technische processen en designtechnische onderdelen.

Professioneel en direct omzet genererend. Daar ben je naar op zoek, toch?

Diensten & Producten

WebSucces VIPdag

Wil je echte stappen zetten? Een hele dag AAN je business werken samen met mij? Investeer slechts 1 dag van je tijd.

Brainstorm Meedenksessie

Loop je vast met je online business? Sparringpartner nodig om je op weg te helpen? Ga naar huis met een plan!

Word een Pro met Canva

Wil je een complete training? Of liever een korte speciaal voor een bepaald doel?

arrow_drop_up arrow_drop_down