Beste testimonial ooit
21 december 2017 

Beste testimonial ooit

Oh…ik moet je dit vertellen.
Gisteren kreeg ik een pakketje met de post. En hierin zat een mooie brief van Peter-Pim Stolker van PressArt.nl
En een ingepakt cadeautje 🙂 Ik ben dol op cadeautjes.

beste testimonial ooit voor heleen verkerkZoals je misschien weet loopt op dit moment mijn Adventskalender
Hierin geef ik 15 dagen lang elke dag een cadeautje. Zo leuk om te doen.

Maar even terugkomend op Peter-Pim, ik kreeg van hem de beste testimonial ooit.

Rode koontjes kreeg ik ervan tijdens het lezen. Wow, hij vermeldde zelfs de vergelijking met Eelco de Boer  en Tonny Loorbach.

Mocht je die 2 heren niet kennen? Eelco is een van de, zo niet dé succesvolste internet ondernemer in Nederland en omstreken. Eigenaar van Winst.nl
Tonny is dé SEO expert van Nederland en eigenaar van het exclusieve Websitesysteem Phoenix.

Ik roep het al jaren zonder Heleen was het nooit gelukt.

Hieronder zijn brief en testimonial:

Beste Heleen Verkerk

Ik roep het al jaren zonder Heleen was het nooit gelukt.

Er zijn internetgoeroes als een Eelco de Boer voorbij gekomen met heel veel mooie waardevolle adviezen.

Er zijn SEO addicts voorbij gekomen die me heel veel leuke en goede tools verkocht hebben als een Tonny Loorbach.

Zij vertelden me wat ik moest doen en in een uitzonderlijk geval ook hoe ik het moest doen, maar er is er maar één, echt één op de hele wereld die het ook werkelijk samen met je doet, en dat is Heleen Verkerk.

Heleen vlakt de bottleneck bergen tot kleine heuveltjes en maakt ze overzichtelijk en beklimbaar. Heleen zorgt ervoor dat je website ook echt in de lucht gaat zoals je dat voor ogen ziet.

Voor mij is dat veel waardevoller dan adviezen en verhalen wat ik zou moeten doen. Het heeft jaren geduurd totdat mijn website eindelijk volwassen werd, en dat is niet in eerste instantie te danken aan Eelco of Tonny, maar aan Heleen. Zij voert alle adviezen echt samen met je uit.

Heleen, zonder jou was het nooit gelukt en voor mij ben jij mijn adventkalender die telkens weer een deurtje opent in de wereld van internet en een offline onderneming.

Ik hoop nog jaren met je samen te werken en af en toe naar een cursus te gaan. Alleen de autorit is een belevenis op zich.

Ik wens jou en je familie een heerlijke Kerst en een fantastisch jaar.

Peter-Pim Stolker
Directeur www.Pressart.nl
Specialist Krasvaste, Monkeyproof Outdoor, Communicatie

 


Hieronder een paar quotes (sorry ik ben er gewoon super trots op)

Het heeft jaren geduurd totdat mijn website eindelijk volwassen werd, en dat is niet in eerste instantie te danken aan Eelco of Tonny, maar aan Heleen.

 

Voor mij ben jij mijn adventkalender die telkens weer een deurtje opent in de wereld van internet en een offline onderneming.

 

Dank je, Pim (ik mag Pim zeggen 😉 )
Ook voor de lekkere chocolaatjes.

 

 

 

 

 

—-

Over de schrijver
Ervaring is alles. Hoe relatief jong het internet misschien ook is, het is handig als je er veel ervaring mee hebt. Besteed je werk altijd uit aan iemand met veel ervaring. Mijn naam is Heleen Verkerk en al sinds 1995 werk ik zelfstandig als grafisch vormgever. Ik ben gespecialiseerd in Internet Vormgeving & Marketing. Ik werk uitsluitend voor ondernemers. Mensen die hun bestaande business online willen doen. Of die hun online business een flinke boost willen geven. Ik houd van samenwerken en vind het fijn om alle online zorgen van opdrachtgevers weg te nemen. Ik zorg dat je een complete online business krijgt met alle bijbehorende technische processen en designtechnische onderdelen. Professioneel en direct omzet genererend. Daar ben je naar op zoek, toch?
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down