Beste testimonial ooit
21 december 2017 
2 min. leestijd

Beste testimonial ooit

Oh…ik moet je dit vertellen.
Gisteren kreeg ik een pakketje met de post. En hierin zat een mooie brief van Peter-Pim Stolker van PressArt.nl
En een ingepakt cadeautje 🙂 Ik ben dol op cadeautjes.

beste testimonial ooit voor heleen verkerkZoals je misschien weet loopt op dit moment mijn Adventskalender
Hierin geef ik 15 dagen lang elke dag een cadeautje. Zo leuk om te doen.

Maar even terugkomend op Peter-Pim, ik kreeg van hem de beste testimonial ooit.

Rode koontjes kreeg ik ervan tijdens het lezen. Wow, hij vermeldde zelfs de vergelijking met Eelco de Boer  en Tonny Loorbach.

Mocht je die 2 heren niet kennen? Eelco is een van de, zo niet dé succesvolste internet ondernemer in Nederland en omstreken. Eigenaar van Winst.nl
Tonny is dé SEO expert van Nederland en eigenaar van het exclusieve Websitesysteem Phoenix.

Ik roep het al jaren zonder Heleen was het nooit gelukt.

Hieronder zijn brief en testimonial:

Beste Heleen Verkerk

Ik roep het al jaren zonder Heleen was het nooit gelukt.

Er zijn internetgoeroes als een Eelco de Boer voorbij gekomen met heel veel mooie waardevolle adviezen.

Er zijn SEO addicts voorbij gekomen die me heel veel leuke en goede tools verkocht hebben als een Tonny Loorbach.

Zij vertelden me wat ik moest doen en in een uitzonderlijk geval ook hoe ik het moest doen, maar er is er maar één, echt één op de hele wereld die het ook werkelijk samen met je doet, en dat is Heleen Verkerk.

Heleen vlakt de bottleneck bergen tot kleine heuveltjes en maakt ze overzichtelijk en beklimbaar. Heleen zorgt ervoor dat je website ook echt in de lucht gaat zoals je dat voor ogen ziet.

Voor mij is dat veel waardevoller dan adviezen en verhalen wat ik zou moeten doen. Het heeft jaren geduurd totdat mijn website eindelijk volwassen werd, en dat is niet in eerste instantie te danken aan Eelco of Tonny, maar aan Heleen. Zij voert alle adviezen echt samen met je uit.

Heleen, zonder jou was het nooit gelukt en voor mij ben jij mijn adventkalender die telkens weer een deurtje opent in de wereld van internet en een offline onderneming.

Ik hoop nog jaren met je samen te werken en af en toe naar een cursus te gaan. Alleen de autorit is een belevenis op zich.

Ik wens jou en je familie een heerlijke Kerst en een fantastisch jaar.

Peter-Pim Stolker
Directeur www.Pressart.nl
Specialist Krasvaste, Monkeyproof Outdoor, Communicatie


Hieronder een paar quotes (sorry ik ben er gewoon super trots op)

Het heeft jaren geduurd totdat mijn website eindelijk volwassen werd, en dat is niet in eerste instantie te danken aan Eelco of Tonny, maar aan Heleen.

Voor mij ben jij mijn adventkalender die telkens weer een deurtje opent in de wereld van internet en een offline onderneming.

Dank je, Pim (ik mag Pim zeggen 😉 )
Ook voor de lekkere chocolaatjes.

—-

Over de schrijver
Gepassioneerd (Internet) Ondernemer, Succesvol in Webdesign, Het bouwen van een Online Leeromgeving, Online programma’s, Online Magazine. Canva expert en Adobe Indesign expert.Ik geloof dat ik het verschil kan maken zodat jij het verschil kunt maken. Dit doe ik door ambitieuze ondernemers te helpen met de stap te maken van offline naar online. Ik help online ondernemers hun online business te verbeteren en of uit te breiden. Dit door middel van design, techniek en marketing. Waardoor zij zonder stress en moeite hun business fijn kunnen runnen door gebruik te maken van geautomatiseerde processen. En daardoor tijd overhouden voor hun gezin en privé-leven.Mijn missie is om 10.0000 ondernemers te helpen met het maken van professionele uitingen voor social media, website en marketing. Waardoor zij een verschil kunnen maken.
Reactie plaatsen

Doe mee met de Gratis '5 Days of Course Creation' Challenge