Cadeautje voor Valentijnsdag!
09 februari 2012 
0 min. leestijd

Cadeautje voor Valentijnsdag!

Volgende week is het Valentijnsdag. Ik hoop altijd op een onverwachte kaart, bos rode rozen of een klein cadeautje. Helaas gebeurt dit niet elk jaar :-(. Maar dit jaar weet ik zeker dat JIJ wel wat krijgt!

Ik heb namelijk vandaag bedacht om, speciaal voor jou, een Valentijnscadeau te maken.

Zoals je misschien wel weet zit ik in de redactie bij Marian Palsgraaf van Justbeyou.nl. Even samen brainstormen en hupsa… het idee is geboren! Ben meteen aan de slag gegaan met de vormgeving en alle processen die hierbij komen kijken.

Dus… wil jij er zeker van zijn dat je iets krijgt op Valentijnsdag?

Kijk dan HIER! Dan zorg ik ervoor dat er op 14 februari iets in je digitale brievenbus valt.

 

P.S. Ik wil echt iedereen iets op Valentijnsdag geven, dus kijk snel op: Happy Valentine

 

 

 

Over de schrijver
Gepassioneerd (Internet) Ondernemer, Succesvol in Webdesign, Het bouwen van een Online Leeromgeving, Online programma’s, Online Magazine. Canva expert en Adobe Indesign expert. Ik geloof dat ik het verschil kan maken zodat jij het verschil kunt maken. Dit doe ik door ambitieuze ondernemers te helpen met de stap te maken van offline naar online. Ik help online ondernemers hun online business te verbeteren en of uit te breiden. Dit door middel van design, techniek en marketing. Waardoor zij zonder stress en moeite hun business fijn kunnen runnen door gebruik te maken van geautomatiseerde processen. En daardoor tijd overhouden voor hun gezin en privé-leven. Mijn missie is om 10.0000 ondernemers te helpen met het maken van professionele uitingen voor social media, website en marketing. Waardoor zij een verschil kunnen maken.
Reactie plaatsen

Doe mee met de Gratis '5 Days of Course Creation' Challenge