Persoonlijk
HeleenVerkerk
Persoonlijk
0 min
0

Cadeautje voor Valentijnsdag!

0 min
0

Volgende week is het Valentijnsdag. Ik hoop altijd op een onverwachte kaart, bos rode rozen of een klein cadeautje. Helaas gebeurt dit niet elk jaar :-(. Maar dit jaar weet ik zeker dat JIJ wel wat krijgt!

Ik heb namelijk vandaag bedacht om, speciaal voor jou, een Valentijnscadeau te maken.

Zoals je misschien wel weet zit ik in de redactie bij Marian Palsgraaf van Justbeyou.nl. Even samen brainstormen en hupsa… het idee is geboren! Ben meteen aan de slag gegaan met de vormgeving en alle processen die hierbij komen kijken.

Dus… wil jij er zeker van zijn dat je iets krijgt op Valentijnsdag?

Kijk dan HIER! Dan zorg ik ervoor dat er op 14 februari iets in je digitale brievenbus valt.

 

P.S. Ik wil echt iedereen iets op Valentijnsdag geven, dus kijk snel op: Happy Valentine

 

 

 

Reacties
Categorieën