Website ontwerp & realisatie 'De Kromme Rijnstreek'
05 mei 2011 
1 min. leestijd

Website ontwerp & realisatie 'De Kromme Rijnstreek'

De Kromme Rijnstreek | Heleen VerkerkNa veel overleg, besprekingen e.d. is het dan eindelijk zover. De website De Kromme Rijnstreek is live! (nog niet helemaal gevuld, hard mee bezig). Dekrommerijnstreek.nl is een verzamelplek voor de 3 VVV’s: VVV Wijk bij Duurstede, VVV Houten en VVV Bunnik.

Het doel van deze site is te laten zien wat De Kromme Rijnstreek allemaal te bieden heeft. Er zijn zoveel leuke activiteiten, arrangementen, bezichtigingen, evenementen, restaurants, landwinkels en noem maar op, in deze streek.

Proef, beleef & geniet

Dat zijn de 3 steekwoorden die gebruikt wordt om deze streek te promoten. Tevens is er een soort keurmerk ontwikkeld (De Kromme Rijnstreek, het buiten van Utrecht), waarin deze 3 woorden uitgebeeld zijn.

Opdrachtgegevens

  • website – recreatief
  • kleuren als VVV Houten (verloop van blauw naar paars)
  • maar mag NIET op sites van de VVV’s lijken
  • gemakkelijk CMS -ysteem
  • toeristisch ABC
  • evenementenkalender
  • een site waar men steeds terug kan keren om over alles in deze streek te weten te komen

De keuze valt dan automatisch op WordPress natuurlijk maar mijn uitdaging was om het niet op een WP-site te laten lijken. En dat is gelukt vind ik.
Samen met Christine van der Stoel en Ingrid Tromp van Dit Zegt Genoeg hebben we deze mooie site weten te realiseren.

Je kunt hier de website bekijken.

handtekening Heleen Verkerk

Over de schrijver
Gepassioneerd (Internet) Ondernemer, Succesvol in Webdesign, Het bouwen van een Online Leeromgeving, Online programma’s, Online Magazine. Canva expert en Adobe Indesign expert. Ik geloof dat ik het verschil kan maken zodat jij het verschil kunt maken. Dit doe ik door ambitieuze ondernemers te helpen met de stap te maken van offline naar online. Ik help online ondernemers hun online business te verbeteren en of uit te breiden. Dit door middel van design, techniek en marketing. Waardoor zij zonder stress en moeite hun business fijn kunnen runnen door gebruik te maken van geautomatiseerde processen. En daardoor tijd overhouden voor hun gezin en privé-leven. Mijn missie is om 10.0000 ondernemers te helpen met het maken van professionele uitingen voor social media, website en marketing. Waardoor zij een verschil kunnen maken.
Reactie plaatsen

Doe mee met de Gratis '5 Days of Course Creation' Challenge