De Ultieme Productlancering Formule
16 december 2011 
1 min. leestijd

De Ultieme Productlancering Formule

Voor de gezamelijke productlanceringen op 21 november 2011, heb ik een aantal ondernemers gecoacht en begeleid door dit hele proces. En alle technische werkzaamheden op me genomen.

Voor deze dienst heb ik een apart formule opgezet: De Ultieme Productlancering Formule. Hiermee kan elke internetondernemer razendsnel en professioneel zijn product met een knal in de markt zetten.

De Ultieme Productlancering Formule

Denk dan o.a. aan het volgende.

  • Het opzetten van een opt-in proces, van formulier tot bedankpagina, zodat je e-mailadressen kunt gaan verzamelen en e-mailmarketing kunt gaan toepassen.
  • (Wanneer van toepassing) verzorg ik de opmaak van je e-book zodat deze een professionele uitstraling krijgt.
  • Een mailsysteem (autoresponder) inrichten.
  • Het opzetten van het hele betaalproces: van betaalknop tot pagina na geslaagde betaling.
  • Met behulp van de beste technieken installeer ik een afteller om het product met een knal te lanceren.
  • Het bouwen van een salespage waarbij ik met al mijn ervaring en kennis zorg voor een optimaal resultaat.
  • Alle bijgehorende visuals zoals toffe dowload-/koopbutton, digitale covers (e-book, box, dvd-set e.d.).

Just be You

Marian Palsgraaf van Just be you was een van die ondernemers. Ik ken haar al een tijdje en weet dat ze hele leuke ideeën heeft. Maar ook zij vindt het erg moeilijk (en tijdrovend) om die ideeën tot in de puntjes uit te werken, deze met een knal te lanceren en dan ook nog het gehele technische verhaal eromheen te doen!

Dat is inderdaad waar veel ondernemers tegenaan lopen. Zo had ze ook een super mooi en goed online coachingprogramma over zelfvertrouwen “op de plank liggen”. Maar het kwam maar niet van de grond.

handtekening Heleen Verkerk

 

 

Over de schrijver
Gepassioneerd (Internet) Ondernemer, Succesvol in Webdesign, Het bouwen van een Online Leeromgeving, Online programma’s, Online Magazine. Canva expert en Adobe Indesign expert. Ik geloof dat ik het verschil kan maken zodat jij het verschil kunt maken. Dit doe ik door ambitieuze ondernemers te helpen met de stap te maken van offline naar online. Ik help online ondernemers hun online business te verbeteren en of uit te breiden. Dit door middel van design, techniek en marketing. Waardoor zij zonder stress en moeite hun business fijn kunnen runnen door gebruik te maken van geautomatiseerde processen. En daardoor tijd overhouden voor hun gezin en privé-leven. Mijn missie is om 10.0000 ondernemers te helpen met het maken van professionele uitingen voor social media, website en marketing. Waardoor zij een verschil kunnen maken.
Reactie plaatsen

Doe mee met de Gratis '5 Days of Course Creation' Challenge