arrow_drop_up arrow_drop_down
16 december 2011 

De Ultieme Productlancering Formule

Voor de gezamelijke productlanceringen op 21 november 2011, heb ik een aantal ondernemers gecoacht en begeleid door dit hele proces. En alle technische werkzaamheden op me genomen.

Voor deze dienst heb ik een apart formule opgezet: De Ultieme Productlancering Formule. Hiermee kan elke internetondernemer razendsnel en professioneel zijn product met een knal in de markt zetten.

De Ultieme Productlancering Formule

Denk dan o.a. aan het volgende.

  • Het opzetten van een opt-in proces, van formulier tot bedankpagina, zodat je e-mailadressen kunt gaan verzamelen en e-mailmarketing kunt gaan toepassen.
  • (Wanneer van toepassing) verzorg ik de opmaak van je e-book zodat deze een professionele uitstraling krijgt.
  • Een mailsysteem (autoresponder) inrichten.
  • Het opzetten van het hele betaalproces: van betaalknop tot pagina na geslaagde betaling.
  • Met behulp van de beste technieken installeer ik een afteller om het product met een knal te lanceren.
  • Het bouwen van een salespage waarbij ik met al mijn ervaring en kennis zorg voor een optimaal resultaat.
  • Alle bijgehorende visuals zoals toffe dowload-/koopbutton, digitale covers (e-book, box, dvd-set e.d.).

Just be You

Marian Palsgraaf van Just be you was een van die ondernemers. Ik ken haar al een tijdje en weet dat ze hele leuke ideeën heeft. Maar ook zij vindt het erg moeilijk (en tijdrovend) om die ideeën tot in de puntjes uit te werken, deze met een knal te lanceren en dan ook nog het gehele technische verhaal eromheen te doen!

Dat is inderdaad waar veel ondernemers tegenaan lopen. Zo had ze ook een super mooi en goed online coachingprogramma over zelfvertrouwen “op de plank liggen”. Maar het kwam maar niet van de grond.

handtekening Heleen Verkerk

 

 

Over de schrijver
Ervaring is alles. Hoe relatief jong het internet misschien ook is, het is handig als je er veel ervaring mee hebt. Besteed je werk altijd uit aan iemand met veel ervaring. Mijn naam is Heleen Verkerk en al sinds 1995 werk ik zelfstandig als grafisch vormgever. Ik ben gespecialiseerd in Internet Vormgeving & Marketing. Ik werk uitsluitend voor ondernemers. Mensen die hun bestaande business online willen doen. Of die hun online business een flinke boost willen geven. Ik houd van samenwerken en vind het fijn om alle online zorgen van opdrachtgevers weg te nemen. Ik zorg dat je een complete online business krijgt met alle bijbehorende technische processen en designtechnische onderdelen. Professioneel en direct omzet genererend. Daar ben je naar op zoek, toch?
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies