Een Fantastisch Kerstfeest en een Succesvol Nieuwjaar
22 december 2016 
1 min. leestijd

Een Fantastisch Kerstfeest en een Succesvol Nieuwjaar

Ik moet je iets bekennen: Ik ben niet zo goed met Kerstkaarten versturen.

Wil het wel, maar op 1 of andere manier ben ik altijd te laat. Maar dan bedoel ik ook echt te laat. Dat de kaart eigenlijk niet meer verstuurd kan worden.

Ben dan ook stik jaloers op iedereen van wie ik wel netjes een leuke, met zorg uitgekozen, met persoonlijke boodschap erin geschreven, mooie kerstkaart in de bus krijg. Super attent!

Vervolgens neem ik me dan voor om het volgend jaar anders te doen. Op tijd de kerstkaarten in huis (check: heb ik), op tijd beginnen met schrijven (check..uh..bijna..ben begonnen) en op tijd opsturen (…shit over 3 dagen is het al Kerst)

Ach, ik weet wel een beetje waar het door komt, hoor. Voor de kerstvakantie en voor de zomervakantie zijn bij mij altijd de drukste dagen. Dus weinig tijd voor dit soort dingen. Helaas.

Ja, ja..ik hoor je denken: ‘Daar moet je tijd voor maken, Heleen”

Oke, oke…volgend jaar gaat het goed komen.

Maarrr…

Aan jou heb ik wel gedacht! EN op tijd!

Een Super Geweldig 2017

Een leuke kerstvideo, speciaal voor jou, staat hieronder.

Ik wil je dan ook bedanken voor het aanwezig zijn dit afgelopen jaar en je een Super Geweldig 2017 toewensen.

Cadeautje, alleen vandaag!

Gratis Script Font “Hello Love”

Tuurlijk hoort hier een cadeautje bij. Deze kwam ik tegen. En helemaal gratis.
Maar let op! Alleen vandaag nog. Dus download snel dit super gave letterfont

PS kijk dan meteen even naar de December Bundle ;). Die is GEWELDIG!

gratis letterfont

 


fijne feestdagen

Bovenstaande kerstgroet heb ik gemaakt met het gratis font.

Over de schrijver
Gepassioneerd (Internet) Ondernemer, Succesvol in Webdesign, Het bouwen van een Online Leeromgeving, Online programma’s, Online Magazine. Canva expert en Adobe Indesign expert. Ik geloof dat ik het verschil kan maken zodat jij het verschil kunt maken. Dit doe ik door ambitieuze ondernemers te helpen met de stap te maken van offline naar online. Ik help online ondernemers hun online business te verbeteren en of uit te breiden. Dit door middel van design, techniek en marketing. Waardoor zij zonder stress en moeite hun business fijn kunnen runnen door gebruik te maken van geautomatiseerde processen. En daardoor tijd overhouden voor hun gezin en privé-leven. Mijn missie is om 10.0000 ondernemers te helpen met het maken van professionele uitingen voor social media, website en marketing. Waardoor zij een verschil kunnen maken.
Laura
Door

Laura

op 22 Dec 2016

Leuk font zeg! Gedownload :)

Heleen Verkerk
Door

Heleen Verkerk

op 22 Dec 2016

Ja Cool, he?

Reactie plaatsen

Doe mee met de Gratis '5 Days of Course Creation' Challenge