Inspirerend gesprek
16 februari 2011 
1 min. leestijd

Inspirerend gesprek

Vandaag heb ik een enorm inspirerend (en gezellig) gesprek gehad met Marian Palsgraaf van Justbeyou. Over hoe je “lekkerder in je vel”  kunt zitten, over Internet Marketing en over… gewoon onszelf!

Het is heerlijk om “gewoon” over jezelf te praten en te luisteren naar een ander. Maar dan écht luisteren, met aandacht. Lekker relaxed met een kop koffie (en warme appelbol… ja, ja, niet zo gezond, maar wel lekker!) of kop thee, gewoon naar elkaar luisteren.

Inspiratie

Dat doen we toch eigenlijk veel te weinig, vind je niet? We (ik ook) maken hier doodgewoon geen tijd voor vrij. Het kost uiteindelijk geen enkele moeite en levert heel veel energie op.

Zo zijn er ook allerlei handvatten waardoor je lekker in je vel kunt gaan zitten. Marian is met een 30 dagen durende cursus bezig. Ze leert daar, door middel van diverse oefeningen en een bijgeleverde werkboek, een aantal technieken om zo beter in je vel te gaan zitten.

Jezelf dus beter te leren kennen en accepteren. Het is waarschijnlijk veel complexer dan ik het je nu vertel, ik ben in ieder geval benieuwd als Marian de cursus af heeft. Ik hou je op de hoogte.

Verloren dag?

Zo’n dagje, lekker niks, lijkt misschien een verloren dag. Deze dag heb ik niet kunnen werken en zal deze productie-uren ergens verderop in de week moeten inhalen. Toch is dit niet helemaal zo dat de dag verloren is. Zo’n dagje rust en ontspanning heeft me zoveel energie gegeven, dat ik nu twee keer zo snel kan werken, me veel beter kan focussen en meer plezier in mijn werk heb.

Dus de moraal van dit verhaal: plan extra rust-/ontspanningsmomenten voor jezelf in met een inspirerend persoon. Het geeft je zoveel energie, vreugde en inspiratie dat je hierna er weer helemaal tegenaan kan. Bedankt voor deze dag Marian!

Over de schrijver
Gepassioneerd (Internet) Ondernemer, Succesvol in Webdesign, Het bouwen van een Online Leeromgeving, Online programma’s, Online Magazine. Canva expert en Adobe Indesign expert.Ik geloof dat ik het verschil kan maken zodat jij het verschil kunt maken. Dit doe ik door ambitieuze ondernemers te helpen met de stap te maken van offline naar online. Ik help online ondernemers hun online business te verbeteren en of uit te breiden. Dit door middel van design, techniek en marketing. Waardoor zij zonder stress en moeite hun business fijn kunnen runnen door gebruik te maken van geautomatiseerde processen. En daardoor tijd overhouden voor hun gezin en privé-leven.Mijn missie is om 10.0000 ondernemers te helpen met het maken van professionele uitingen voor social media, website en marketing. Waardoor zij een verschil kunnen maken.
Reactie plaatsen

Doe mee met de Gratis '5 Days of Course Creation' Challenge