Vormgeving
HeleenVerkerk
Vormgeving
0 min
0

Mijn oude hobby weer opgepakt

0 min
0

Heb jij dat ook weleens? Dat je gewoon een middagje wil ‘spelen’?

Ikke wel :-).

Af en toe heb ik het gewoon nodig. Even iets anders, wel werk gerelateerd, maar niet direct waar mijn focus zou moeten liggen.

Dit soort ‘speel-uurtjes’ geven me een enorme boost energie. Dus het mag gewoon van mezelf.

Ik heb namelijk mijn oude hobby weer opgepakt: digital scrapbooking, printables, knutselen met visuals en letters.

Heeft totaal niks te maken met het ondersteunen van ondernemers die de stap van offline naar online willen maken. Of met het inrichten en vormgeven van Phoenixwebsites. Of met het maken van membersites of wordpress websites. Maar…wel heel leuk!

Voor Marian Palsgraaf van justbeyou.nl heb ik een 4 tal printable ansichtkaarten ontworpen.

Je kunt ze zo uitprinten en inlijsten, lekker inkleuren (heerlijk vind ik dat, ben ook zo blij met die ‘kleurboek voor volwassenen’). Je kunt ze opsturen voor een verspreiding van positieve energie zoals Marian dit noemt.

Dit zijn ze geworden. En hier staan ze op de site van Marian >>

Wat vind jij? Vaker spelen? 

printable ansichtkaarten justbeyou

Reacties
Categorieën