Mijn oude hobby weer opgepakt
06 april 2016 
0 min. leestijd

Mijn oude hobby weer opgepakt

Heb jij dat ook weleens? Dat je gewoon een middagje wil ‘spelen’?

Ikke wel :-).

Af en toe heb ik het gewoon nodig. Even iets anders, wel werk gerelateerd, maar niet direct waar mijn focus zou moeten liggen.

Dit soort ‘speel-uurtjes’ geven me een enorme boost energie. Dus het mag gewoon van mezelf.

Ik heb namelijk mijn oude hobby weer opgepakt: digital scrapbooking, printables, knutselen met visuals en letters.

Heeft totaal niks te maken met het ondersteunen van ondernemers die de stap van offline naar online willen maken. Of met het inrichten en vormgeven van Phoenixwebsites. Of met het maken van membersites of wordpress websites. Maar…wel heel leuk!

Voor Marian Palsgraaf van justbeyou.nl heb ik een 4 tal printable ansichtkaarten ontworpen.

Je kunt ze zo uitprinten en inlijsten, lekker inkleuren (heerlijk vind ik dat, ben ook zo blij met die ‘kleurboek voor volwassenen’). Je kunt ze opsturen voor een verspreiding van positieve energie zoals Marian dit noemt.

Dit zijn ze geworden. En hier staan ze op de site van Marian >>

Wat vind jij? Vaker spelen? 

printable ansichtkaarten justbeyou

Over de schrijver
Gepassioneerd (Internet) Ondernemer, Succesvol in Webdesign, Het bouwen van een Online Leeromgeving, Online programma’s, Online Magazine. Canva expert en Adobe Indesign expert. Ik geloof dat ik het verschil kan maken zodat jij het verschil kunt maken. Dit doe ik door ambitieuze ondernemers te helpen met de stap te maken van offline naar online. Ik help online ondernemers hun online business te verbeteren en of uit te breiden. Dit door middel van design, techniek en marketing. Waardoor zij zonder stress en moeite hun business fijn kunnen runnen door gebruik te maken van geautomatiseerde processen. En daardoor tijd overhouden voor hun gezin en privé-leven. Mijn missie is om 10.0000 ondernemers te helpen met het maken van professionele uitingen voor social media, website en marketing. Waardoor zij een verschil kunnen maken.
Reactie plaatsen

Doe mee met de Gratis '5 Days of Course Creation' Challenge