Ronde foto's maken in Canva
29 juni 2018 
in Canva

Ronde foto's maken in Canva

Een kort videootje tussendoor.

Ik krijg regelmatig de opdracht van mijn vaste klanten (waar ik alles voor doe  ) om aangeleverde foto’s in een cirkel te plaatsen en die dan weer aan te leveren.
Kan erg mooi zijn om bijvoorbeeld te gebruiken op je testimonial pagina. Staat nét iets leuker als de foto van een persoon in een cirkel is geplaatst dan een gewoon vierkant of rechthoekige vorm.

Canva.com

Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik een enorme fan ben van Canva.
Ik zal je er later meer over vertellen.

Als jij dit ook wilt dan zul je meestal naar je designer terug moeten, of misschien heb je zelf wel photoshop? Of gebruik je een andere, niet zo handige, tool?

Dan heb ik de oplossing voor je! Dit kun je letterlijk in 1,5 minuut zelf doen!
In Canva!  Bekijk in onderstaande video hoe:

Makkie, he?

PS Meer weten over Canva? Kijk hier en ik leer het je in 5 dagen 🙂

He, enneh….heb je vragen? Of ben je benieuwd wat er nog meer mogelijk is met Canva? Let me know! Laat hieronder een bericht achter dan beantwoord ik je vraag.

Over de schrijver
Ervaring is alles. Hoe relatief jong het internet misschien ook is, het is handig als je er veel ervaring mee hebt. Besteed je werk altijd uit aan iemand met veel ervaring. Mijn naam is Heleen Verkerk en al sinds 1995 werk ik zelfstandig als grafisch vormgever. Ik ben gespecialiseerd in Internet Vormgeving & Marketing. Ik werk uitsluitend voor ondernemers. Mensen die hun bestaande business online willen doen. Of die hun online business een flinke boost willen geven. Ik houd van samenwerken en vind het fijn om alle online zorgen van opdrachtgevers weg te nemen. Ik zorg dat je een complete online business krijgt met alle bijbehorende technische processen en designtechnische onderdelen. Professioneel en direct omzet genererend. Daar ben je naar op zoek, toch?
Lize
Door

Lize

op 13 May 2020

Hoi Heleen! In de Canva-app op mijn mobiel zie ik nergens Elementen staan.. Misschien kijk ik verkeerd, maar kun jij verder helpen?

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down