Ronde foto's maken in Canva
29 juni 2018 
1 min. leestijd

Ronde foto's maken in Canva

Een kort videootje tussendoor.

Ik krijg regelmatig de opdracht van mijn vaste klanten (waar ik alles voor doe  ) om aangeleverde foto’s in een cirkel te plaatsen en die dan weer aan te leveren.
Kan erg mooi zijn om bijvoorbeeld te gebruiken op je testimonial pagina. Staat nét iets leuker als de foto van een persoon in een cirkel is geplaatst dan een gewoon vierkant of rechthoekige vorm.

Canva.com

Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik een enorme fan ben van Canva.
Ik zal je er later meer over vertellen.

Als jij dit ook wilt dan zul je meestal naar je designer terug moeten, of misschien heb je zelf wel photoshop? Of gebruik je een andere, niet zo handige, tool?

Dan heb ik de oplossing voor je! Dit kun je letterlijk in 1,5 minuut zelf doen!
In Canva!  Bekijk in onderstaande video hoe:

Makkie, he?

PS Meer weten over Canva? Kijk hier en ik leer het je in 5 dagen 🙂

He, enneh….heb je vragen? Of ben je benieuwd wat er nog meer mogelijk is met Canva? Let me know! Laat hieronder een bericht achter dan beantwoord ik je vraag.

Over de schrijver
Gepassioneerd (Internet) Ondernemer, Succesvol in Webdesign, Het bouwen van een Online Leeromgeving, Online programma’s, Online Magazine. Canva expert en Adobe Indesign expert.Ik geloof dat ik het verschil kan maken zodat jij het verschil kunt maken. Dit doe ik door ambitieuze ondernemers te helpen met de stap te maken van offline naar online. Ik help online ondernemers hun online business te verbeteren en of uit te breiden. Dit door middel van design, techniek en marketing. Waardoor zij zonder stress en moeite hun business fijn kunnen runnen door gebruik te maken van geautomatiseerde processen. En daardoor tijd overhouden voor hun gezin en privé-leven.Mijn missie is om 10.0000 ondernemers te helpen met het maken van professionele uitingen voor social media, website en marketing. Waardoor zij een verschil kunnen maken.
Lize
Door

Lize

op 13 May 2020

Hoi Heleen! In de Canva-app op mijn mobiel zie ik nergens Elementen staan.. Misschien kijk ik verkeerd, maar kun jij verder helpen?

Reactie plaatsen

Doe mee met de Gratis '5 Days of Course Creation' Challenge