De week van de Online Training
12 oktober 2017 
1 min. leestijd

De week van de Online Training

Een aantal weken geleden werd ik benaderd door Welmoet Babeliowski. Je weet wel…die succesvolle dame van het bedrijf Autorespond.

Nieuwsbrieven, autoresponders, shopping cart

Autorespond biedt zelfstandig ondernemers en dienstverleners een compleet aanbod van online-tools voor marketing en verkoop: Nieuwsbrief,  Autoresponders, Shoppingcart en een Affiliate marketing systeem.

Zou jij iets kunnen vertellen over Wishlist Member?

Vroeg ze me. Uiteraard kon ik daar iets over vertellen. Heel veel zelfs. Ik heb al verschillende membersites gemaakt met behulp van de plugin Wishlist Member.

Ze vertelde me tevens dat zij de Week van de Online Training georganiseerd had en of ik mee wilde doen.

Cool! Super leuk natuurlijk.

Het toeval treft dat ik op hetzelfde moment druk bezig was met het maken van het Membersite Masterplan Programma.

Een online programma waarin ik je leer hoe je eenvoudig, stap voor stap, je eigen online programma kunt maken, met behulp van Wishlist Member

Tijdens de live uitzending geef ik je 5 tips om het beste te halen uit je Wishlist Leeromgeving.

Je kunt de uitzending hieronder terugkijken.


Meer informatie over de Week van de Online Training vind je op deze website: http://weekvandeonlinetraining.nl/

Meer dan 50% korting!
Membersite Masterplan Programma

Mocht je interessse hebben in Membersite Masterplan Programma dan wil je je aanraden om snel te kijken op deze pagina.
Tijdends de Week van de Online Training geef ik namelijk nog eens 100,- euro extra korting!
Kijk snel hier >>

Vragen?

En heb je nog vragen? Stel ze gerust hieronder of via de Week van de Online Training Facebookpagina

Over de schrijver
Gepassioneerd (Internet) Ondernemer, Succesvol in Webdesign, Het bouwen van een Online Leeromgeving, Online programma’s, Online Magazine. Canva expert en Adobe Indesign expert.Ik geloof dat ik het verschil kan maken zodat jij het verschil kunt maken. Dit doe ik door ambitieuze ondernemers te helpen met de stap te maken van offline naar online. Ik help online ondernemers hun online business te verbeteren en of uit te breiden. Dit door middel van design, techniek en marketing. Waardoor zij zonder stress en moeite hun business fijn kunnen runnen door gebruik te maken van geautomatiseerde processen. En daardoor tijd overhouden voor hun gezin en privé-leven.Mijn missie is om 10.0000 ondernemers te helpen met het maken van professionele uitingen voor social media, website en marketing. Waardoor zij een verschil kunnen maken.
Reactie plaatsen

Doe mee met de Gratis '5 Days of Course Creation' Challenge