Zelfstandig ondernemer zijn is stom!
03 oktober 2016 
1 min. leestijd

Zelfstandig ondernemer zijn is stom!

Leuk joh, zelfstandig ondernemer….#not!

Soms verlang ik zoooo naar een vaste baan. Gewoon om 8.00 uur naar je werk, je baas vertelt je wat je moet doen, dat doe je dan gewoon (heerlijk lijkt me dat).

Om 17.00 uur met de auto naar huis.
Misschien nog even in de file. Lijkt me super: in de file staan (heerlijk….ff helemaal niks!).

Thuis gekomen lekker eten met het gezin. En ’s avonds helemaal niks!

Geen lopende klusjes die je nog af moet maken
Geen fakturering
Geen offertes maken
Oh ja… ook nog aan mijn online marketing denken
Studieboeken lezen
Webinars volgen (want je moet natuurlijk wel bij blijven)

Gewoon niks….

Als iemand me nu zou vragen: “Heleen, wat zou jij nu het liefste willen doen?”
Dan zou mijn antwoord zijn: “Niks! Ik zou zo graag niks willen doen!”

Hemels lijkt me dat!

Dan is het vrijdag….weekend! Met kinderen naar voetbal, booschapjes doen (dat wordt dan ineens een veel minder stressvolle klus, want je hebt immers vrij), beetje schoonmaken, televisie kijken, koffie drinken bij je moeder…

En als de wekker maandagochtend dan gaat, dan is er niks aan de hand. Gewoon weer naar je werk en doen wat er gevraagd wordt.

Wat een baaldag!

Heb jij dat ook weleens? Ik hoop het. Dan ben ik in ieder geval niet de enige.

Soms is ‘eigen baas zijn’ geen fuck aan.

Zo! Dat is eruit!

Dus: Zoek jij iemand voor minimaal 3 dagen in de week met de volgende kwaliteiten:

 • Coachable
 • Ruime ervaring met de Adobe programmas: Indesign, Illustrator en Photoshop
 • Ruime ervaring met WordPress (design, inrichting en bouw)
 • Ruime ervaring met Phoenix websitesoftware (design, inrichting en bouw)
 • Technisch aangelegd
 • Creatief denkend
 • Grafisch ontwerper / Art Director
 • Webdesign
 • Ruime ervaring met Internet Marketing
 • Ruime ervaring met Productlanceringen
 • Ruime ervaring met Membersites (bouw, design en techniek)
 • Ruime ervaring met de nieuwsbriefsystemen: Aweber, Enormail en YourMailingListProvider
 • Brainstorm en meedenkend vermogen
 • Snel nieuwe dingen leren
 • Enthousiast
 • Sociaal
 • Loyaal
 • Beelddenker
 • Snel het complete plaatje kunnen zien
 • Oplossingsgericht

Neem dan gerust contact met me op.

Ach….het zal morgen wel over zijn? Dan vind ik het vast weer fantastisch om eigen baas te zijn….

Heb jij dit ook weleens??

Over de schrijver
Gepassioneerd (Internet) Ondernemer, Succesvol in Webdesign, Het bouwen van een Online Leeromgeving, Online programma’s, Online Magazine. Canva expert en Adobe Indesign expert.Ik geloof dat ik het verschil kan maken zodat jij het verschil kunt maken. Dit doe ik door ambitieuze ondernemers te helpen met de stap te maken van offline naar online. Ik help online ondernemers hun online business te verbeteren en of uit te breiden. Dit door middel van design, techniek en marketing. Waardoor zij zonder stress en moeite hun business fijn kunnen runnen door gebruik te maken van geautomatiseerde processen. En daardoor tijd overhouden voor hun gezin en privé-leven.Mijn missie is om 10.0000 ondernemers te helpen met het maken van professionele uitingen voor social media, website en marketing. Waardoor zij een verschil kunnen maken.
Gerco Wielewaal
Door

Gerco Wielewaal

op 03 Oct 2016

Wat een wijvengejank.

Heleen Verkerk
Door

Heleen Verkerk

op 03 Oct 2016

Zo kun je het ook zien, Gerco.

Vivianne
Door

Vivianne

op 03 Oct 2016

Whahaha ik moet zo ontzettend lachen om je blog! Het is zo herkenbaar!! In mijn hoofd denk ik het ook wel eens 'Phoe zou wel makkelijk zijn als...' maar anderzijds gebruik ik het ook als ik loop te zeuren over dingen die niet lopen in mijn bedrijf; nou Viv dan zoek je toch gewoon lekker weer een baan. Mijn laatste baan was geen rozengeur en maneschijn, en als ik mezelf dat voor houd en mij indenk hoe ik mij toen voelde, dan ben ik heel dankbaar dat ik mijzelf de stap heb gegund om nu volledig voor mijn onderneming te gaan. :D Ongetwijfeld bestaan er ook heel leuk banen, maar voor nu kies ik voor ondernemerschap, hoe moeilijk en uitdagend dat soms ook is. Thanks for sharing, niet gedacht dat zo'n succesvolle ondernemer als jij hier ook wel eens aan denkt.

Heleen Verkerk
Door

Heleen Verkerk

op 03 Oct 2016

haha...wat leuk dat je om mijn blog moet lachen. Dank je. :-)

Robert Schriek
Door

Robert Schriek

op 03 Oct 2016

Heel herkenbaar, het is bij mij een soort eb en vloed. Maar na bijna 15 jaar mag dat natuurlijk ook wel een keer. Ik ben goed in mijn vak en dat zeg ik met trots, en daar om moet je gewoon je zelf blijven. Doe waar je goed in bent en laat je niet teveel afleiden Door andere factoren.

Heleen Verkerk
Door

Heleen Verkerk

op 03 Oct 2016

Gelukkig maar....dan ben ik niet de enige ;). Komt goed

Reactie plaatsen

Doe mee met de Gratis '5 Days of Course Creation' Challenge