[CANVA] Hoe download ik één bestand van  meerdere pagina’s
30 september 2018 
2 min. leestijd

[CANVA] Hoe download ik één bestand van meerdere pagina’s

Van Claudia Klein kreeg ik de volgende vraag:

Hai Heleen,

Ik heb een vraag…

Ik heb een technisch werkblad gemaakt in Canva maar als ik het download zijn het allemaal losse pagina’s.

Hoe kan ik er nu voor zorgen dat het 1 bestand wordt? Ik ga ze namelijk per mail versturen maar ook fysiek mee geven.

Ik voeg ze bij zodat jij kan zien wat ik bedoel..

Groetjes
Claudia

Claudia heeft de gratis Canva Challenge gevolgd en hiermee heeft ze een technisch werkblad gemaakt voor haar klanten.
Het werkblad bestaat uit 8 pagina’s. Ze heeft deze mooi opgemaakt in Canva en vervolgs het Canvadesign gedownload

Ze kreeg 8 losse pagina’s, maar wil dit graag als 1 bestand meesturen in de email.

In de korte video hieronder beantwoord ik haar vraag. Het is namelijk heel gemakkelijk. Easy Peasy dus 😉

Hier komt ie ;):

Selecteer bij het downloaden de optie ‘pdf’ in plaats van ‘jpg’. That’s it!

Loop je vast? Of weet je niet (meer) hoe het ook alweer werkte? Of heb je gewoon mijn mening nodig?
Stuur me dan je vraag. En wie weet kan ik je snel helpen

Nou, eenvoudig. Ik lees je vraag en zal deze vraag in een video aan je uitleggen. Vervolgens vraag ik je of ik deze video online mag zetten. Het is namelijk mijn bedoeling om een ieder die met dezelfde vraag zit ook te kunnen helpen. Maar, mocht jij op 1 of andere manier dit niet willen? Dan ben jij de enige die deze video te zien krijgt. Erewoord. 🙂

heleen verkerk webdesign, techniek en online marketing

PS1: ik vind het echt leuk om jou verder te helpen, en beantwoord graag je vragen. 
Maar….ik weet ook niet alles (ja, ja…wel bijna alles). Dat zal ik je dan ook eerlijk laten weten. 

PS2: Mocht het echt de pan uit rijzen dan zul je wat langer op je antwoord moeten wachten

Over de schrijver
Gepassioneerd (Internet) Ondernemer, Succesvol in Webdesign, Het bouwen van een Online Leeromgeving, Online programma’s, Online Magazine. Canva expert en Adobe Indesign expert.Ik geloof dat ik het verschil kan maken zodat jij het verschil kunt maken. Dit doe ik door ambitieuze ondernemers te helpen met de stap te maken van offline naar online. Ik help online ondernemers hun online business te verbeteren en of uit te breiden. Dit door middel van design, techniek en marketing. Waardoor zij zonder stress en moeite hun business fijn kunnen runnen door gebruik te maken van geautomatiseerde processen. En daardoor tijd overhouden voor hun gezin en privé-leven.Mijn missie is om 10.0000 ondernemers te helpen met het maken van professionele uitingen voor social media, website en marketing. Waardoor zij een verschil kunnen maken.
Marion
Door

Marion

op 16 May 2019

Hi! Ik heb een nieuwsbrief gemaakt met Canva. Maar wil die nieuwsbrief rechtstreeks en direct in de mail kunnen zien. Niet via een link in de mail. Kan dat? Zo ja, hoe?

Mounira
Door

Mounira

op 14 Jul 2020

Hoi Heleen Hoe maak je van 2 verschillende Canva ontwerpen 1 ontwerp?Ik heb dus 2 aparte bestanden gemaakt met beide een andere naam. Ik zou daar 1 bestand van willen maken. Dank!

Reactie plaatsen