Mini Design Metamorfose
HeleenVerkerk
Mini Design Metamorfose
3 min
3

Mini Design Metamorfose, wat is dat nu eigenlijk?

3 min
3

Deze vraag krijg ik bijna wekelijks. Wat is het nu eigenlijk die Mini Design Metamorfose?

Is een Mini Design Metamorfose wat voor mij?

Een MDM (Mini Design Metamorfose) is geschikt voor ondernemers die het zelf leuk vinden om een site te bouwen, of een Winstmodel zelf te vormgeven en in te richten. Maar ook voor ondernemers die er niet uitkomen met hun eigen designer en op weg geholpen willen worden.

Een aantal situaties:

  1. Stel: je hebt zelf een website gebouwd, laten bouwen of een Winstmodel ingericht. Maar….het is het nét niet! Je weet niet precies waar het aan ligt. Er is een mooi logo ontworpen, deze staat er ook op. En je hebt een mooie foto uitgezocht en leuke kleuren, lettertypes. En toch ziet het er niet professioneel uit.
  2. Of: je bent eigenlijk best handig en ook de techniek is je niet vreemd. Maar ja, vormgeven is een ander vak, he? En je wilt wel een professionele uitstraling. Als een expert je nu eens op weg kon helpen? Dan kun je meteen weer verder!
  3. Je hebt een eigen huisdesigner. Hij/zij is heel goed, maar op een of andere manier krijg je je eigen designer maar niet goed aangestuurd.

Oplossing:

Vraag een Mini Design Metamorfose aan!

Wat krijg je dan van mij?

Na het invullen van een uitgebreide checklist maak ik samen met jou een planning en neem je wensen door. Vervolgens laat ik je zien hoe je met dezelfde elementen die je nu op je site hebt gebruikt (bijv. logo, foto’s e.d.), een professionele uitstraling kunt creeëren.

Je zult versteld staan van het verschil! Door het juiste composities, kleurgebruik, kleurcombinatie en lettertype keuze laat ik je zien hoe het ook kan. Je krijgt vervolgens een pdf met 1 a 2 voorstellen. Hierop mag nog 1 x een correctie uitgevoerd worden. En daarna kun je zelf aan de slag of laat je deze pdf zien aan je eigen designer.

Omdat ik de elementen gebruik van je eigen site, en die dus in je eigen bezit zijn, mag je mijn designvoorstel zelf ‘namaken’. Ik lever geen documenten aan omdat hier een aantal technische zaken aan te pas komen. En dat is niet meeberekend.

Wil je meer?

Maar wil je toch alles aangeleverd hebben, dan kan dat natuurlijk tegen een van te voren afgesproken meerprijs (dit verschilt per project). En wil je dat ik het er tevens voor je in zet of een compleet ontwerp maak en ook alles online zet en diverse koppelingen (met bijv. nieuwsbriefsysteem e.d.) voor je verzorg? Dit behoord eventueel ook tot de mogenlijkheden. Kijk dan even naar “Webdesign en Winstmodel”

Je wilt meer maar niet meteen…

Dit is wat ik je zou aanraden: Begin met een Mini Design Metamorfose, als dit bevalt dan kun je een stapje hoger gaan en een Webdesign en Winstmodelpakket aanvragen. De eerder gemaakte kosten voor de Mini Design Metamorfose wordt dan in mindering gebracht. Zo weet je zeker dat je een tevreden resultaat zult krijgen.

Een aantal voorbeelden

Hieronder een aantal voorbeelden van Mini Design Metamorfoses:

Gitaarlesvankoen.nl

Koen benaderde mij met de vraag: “Wat vindt jij? mijn conversie is te laag, volgens mij kan de uitstraling veel beter en professioneler. Maar ik weet niet waar ik moet beginnen.”

mini-designmetamorfose-gitaarlesvankoen

Ik heb hem laten zien dat door een aantal aanpassingen zijn website stukken professioneler en meer ‘gitaarles-achtig’ eruit ziet. De ‘call-to-action’ bovenin is nu ook veel meer aanwezig.

Dit zijn de aanpassingen:

  • Ik heb gebruik gemaakt van een ‘slider’
  • zijn header is minder hoog
  • optin verplaatst naar de slider
  • logo iets veranderd
  • ander kleurgebruik
  • passend lettertype
  • passende visuals in de widget (rechterzijkant)

 

Koen heeft hierna besloten om niet zelf te gaan ‘pielen’ in photoshop, maar mij alles op maat te laten aanleveren. Vervolgens gaat hij op dezelfde voet verder en maakt hij alle andere afbeeldingen van bijvoorbeeld zijn producten in dezelfde stijl

Bekijk hier de website van Koen


AliceVafi.nl | Coaching – Ouder – Kind – Resultaat

mini-designmetamorfose-alice-vafir-door-heleen-verkerk.

Alice vroeg een Mini Design Metamorfose bij mij aan, maar al bij het invullen van de checklist vermoedde ik dat het haar niet helemaal duidelijk was de metamorfose inhoudt. Ze had namelijk bij ‘opmerkingen en aanvullingen’ ingevuld dat ze tegen de techniek aanliep.

Dus voor mij een reden om dit met haar te bespreken. Want de bedoeling van de metamorfose is dat je uiteindelijk zelf aan de slag gaat . Mijn vermoeden was juist. Aangezien zij een vervelende ervaring had met een webdesigner was zij, begrijpelijk, voorzichtig. Om niet (weer) in 7 sloten tegelijk te lopen heeft zij er toch voor gekozen om eerst de metamorfose te ondergaan. Na het resultaat gezien te hebben, heeft ze besloten om een complete Webdesign & Winstmodelpakket aan te schaffen.

Bekijk hier de website van Alice


P.S. Dit zijn enkel 2 voorbeelden. Binnenkort is mijn portfoliopagina helemaal bijgewerkt, nog heel even wachten… 😉

 

Reacties
Categorieën