Mini Design Metamorfoses (update)
24 juni 2014 
1 min. leestijd

Mini Design Metamorfoses (update)

Het is voordeelmaand bij Pimpjebusiness.nl !

Wat houdt de voordeelmaand in?

Een voordeelmaand start op de 1e dag van de desbetreffende maand en eindigt om 24.00 op de laatste dag van deze maand. Elke maand loopt er een andere actie.

Tijdens deze actie’s kun jij profiteren van vele euro’s korting, cadeautjes en gratis bonussen. Dit aanbod geldt alleen tijdens deze maand en vervalt op de 1e dag van de volgende maand. Ook is er altijd een limiet aan het aantal ondernemers die van dit aanbod gebruik kan maken.

Wij weten niet van te voren welke actie’s we gaan doen. Dat bedenken we ter plekke ;).

De maand juni 2014  is “Pimp je Website” maand! Dit betekent dat gedurende deze  maand de Mini Design Metamorfose in de aanbieding is. In een eerder artikel heb ik je al uitgelegd wat deze metamorfose nu eigenlijk inhoudt (lees hier meer over). Deze maand geef ik 50,- euro korting + gratis E-bookcover t.w.v. 97,- euro. Dus je betaald maar liefst 147,- euro minder dan normaal! Hieronder een aantal Mini Design Metamorfoses:


Martin Gaus Hondenschool Gouda

mdm martin gaus

Fitboosters.com

mdm fitboosters

Veerkrachtonline.nl

mdm veerkracht online

Gitaarlesvankoen.nl

mdm gitaarlesvankoen

Beautydiscover.nl

mdm beautydiscover

Ben jij ook geinteresseerd in een Mini Design Metamorfose? >>DIRECT AANVRAGEN

Over de schrijver
Gepassioneerd (Internet) Ondernemer, Succesvol in Webdesign, Het bouwen van een Online Leeromgeving, Online programma’s, Online Magazine. Canva expert en Adobe Indesign expert.Ik geloof dat ik het verschil kan maken zodat jij het verschil kunt maken. Dit doe ik door ambitieuze ondernemers te helpen met de stap te maken van offline naar online. Ik help online ondernemers hun online business te verbeteren en of uit te breiden. Dit door middel van design, techniek en marketing. Waardoor zij zonder stress en moeite hun business fijn kunnen runnen door gebruik te maken van geautomatiseerde processen. En daardoor tijd overhouden voor hun gezin en privé-leven.Mijn missie is om 10.0000 ondernemers te helpen met het maken van professionele uitingen voor social media, website en marketing. Waardoor zij een verschil kunnen maken.
Reactie plaatsen

Doe mee met de Gratis '5 Days of Course Creation' Challenge