Heb je een vraag? Laat mij je helpen
30 september 2018 
2 min. leestijd

Heb je een vraag? Laat mij je helpen

Een van de allerleukste dingen vind ik het helpen van ondernemer. “Geven” is iets wat in mijn DNA zit. Uiteraard is dit ook al vaak mijn valkuil geweest, dat dan weer wel ;).

Wat ik merk in de praktijk is dat ik zoveel dingen vanzelfsprekend vind. Misschien herken je dit wel; je gaat ervan uit dat iedereen dat wel weet. Voor jou is het gesnede koek, maar voor je doelgroep, opdrachtgever of gewoon iemand die niet in jouw branch zit, is dit echt iets nieuws.

Sommige, voor mij eenvoudige, oplossingen zijn voor anderen echt The Key !

Ik vertel mijn opdrachtgevers altijd: “Als je langer dan een half uur aan het zoeken bent hoe ook alweer iets moet? Mail me dan”

Vaak weet ik meteen het antwoord, zo zonde als jij hier misschien wel dagen mee bezig bent. Het niet lukt, en het dan maar opgeeft.

Zo zonde!

Heel vaak zijn het ook dezelfde vragen. En ik weet dat er meerderen zullen zijn met dezelfde vraag, maar die vraag niet aan me stellen.

Zo zonde! 😉

Daarom.

In het kader van ‘ik help graag mensen’ en ‘het kost mij totaal geen moeite’, roep ik de rubriek: Vraag maar Raak in het leven.

Vraag het Heleen - oh zit dat zo

Wat ik me dus afvraag is of ik je misschien ergens mee kan helpen?

Loop je ergens op vast of vraag je je al heel lang af hoe iets werkt?

Lukt het bijvoorbeeld maar niet om nu eindelijk je weggever af te krijgen?
Of snap je het hele proces van inschrijven naar nieuwsbriefsysteem naar downloaden?

Krijg je je branding niet professioneel genoeg? Lukt er iets niet in Canva?

Kortom: lukken bepaalde zaken maar niet? Maakt niet uit wat, vraag het me gewoon. Als ik hier snel een antwoord op heb (en ik vind de vraag leuk  ), dan zal ik je zo goed mogelijk proberen te helpen.

Bijvoorbeeld vragen over: WordPress, Canva, Design, Websites, Membersites, Wishlist, Nieuwsbriefsystemen, Internet Marketing, Webdesign, Online Business, Adobe Indesign, Online Magazines…..dat soort dingen? Vraag maar Raak….

Zet je vraag hieronder in het reactieveld, of in de Facebook comments, mail me of vul het contactformulier in.

Hoe ga ik jou verder helpen?

Nou, eenvoudig. Ik lees je vraag en zal deze vraag in een video aan je uitleggen. Vervolgens vraag ik je of ik deze video online mag zetten. Het is namelijk mijn bedoeling om een ieder die met dezelfde vraag zit ook te kunnen helpen. Maar, mocht jij op 1 of andere manier dit niet willen? Dan ben jij de enige die deze video te zien krijgt. Erewoord. 🙂

Benieuwd naar de vraag van Claudia? Check hier >

heleen verkerk webdesign, techniek en online marketing

PS1: ik vind het echt leuk om jou verder te helpen, en beantwoord graag je vragen.
Maar….ik weet ook niet alles (ja, ja…wel bijna alles). Dat zal ik je dan ook eerlijk laten weten. 

PS2: Mocht het echt de pan uit rijzen dan zul je wat langer op je antwoord moeten wachten

Nou, ik ben benieuwd…..

Over de schrijver
Gepassioneerd (Internet) Ondernemer, Succesvol in Webdesign, Het bouwen van een Online Leeromgeving, Online programma’s, Online Magazine. Canva expert en Adobe Indesign expert.Ik geloof dat ik het verschil kan maken zodat jij het verschil kunt maken. Dit doe ik door ambitieuze ondernemers te helpen met de stap te maken van offline naar online. Ik help online ondernemers hun online business te verbeteren en of uit te breiden. Dit door middel van design, techniek en marketing. Waardoor zij zonder stress en moeite hun business fijn kunnen runnen door gebruik te maken van geautomatiseerde processen. En daardoor tijd overhouden voor hun gezin en privé-leven.Mijn missie is om 10.0000 ondernemers te helpen met het maken van professionele uitingen voor social media, website en marketing. Waardoor zij een verschil kunnen maken.
kim
Door

kim

op 15 May 2023

hoi, ik loop vast met canva, ik ben een digitale planner aan het maken en zit nu op 56 pagina's en eigenlijk moeten er nog een paar bij. ik heb de gratis proefversie dus genoeg opslagruimte dacht ik maar hij zegt dat er geen ruimte meer is

Reactie plaatsen

Doe mee met de Gratis '5 Days of Course Creation' Challenge