Maak je eigen Membersite (gratis)
Gratis mini Cursus "Membersite Masterplan"

Page content

article content

Weer niks met Valentijn…..

Nou….ik heb gewacht tot 19.00 uur…weer niks!

Het is Valentijnsdag vandaag. Ja, ja..ik weet het…het is misschien wel iets super commercieels.
Maar toch… je blijft hopen, he?

Een paar keer naar de voordeur gelopen, maar nee hoor, nada, niks.
De brievenbus bleef leeg.

Zelf ben ik dol op cadeautjes en verassingen. En kon deze dag dus niet zomaar voorbij laten gaan.

Valentijnsdag is 1 van de ‘handige’ dagen om als aanleiding te gebruiken voor een mooi aanbod of gewoon voor een cadeautje aan je klanten of je mailinglijst. Daarom heb ik, echt het kwam letterlijk een half uurtje geleden in me op, iets leuks voor je gemaakt.

Hoezo wachten op een (digitale) valentijnskaart van je geliefde, of van iemand die blij met je is?
Het allerbelangrijkste is dat je van jezelf houdt. Dat je blij bent met jezelf. Want jij bent namelijk het allerbelangrijkste in jouw leven.

Dus…ik ga zometeen een mooie Valentijnskaart aan mezelf geven.

Gewoon omdat ik van mezelf hou, omdat ik mezelf lief vind. <3
Doe je mee?

Mijn Valentijnscadeau voor jou

Jij krijgt van mij deze kaart (gewoon klikken en downloaden), je mag ‘m gewoon gebruiken. Er zitten geen rechten op (ja die van mij, maar ik geef je bij deze toestemming)

Maar dat is nog niet alles.

Ik geef je ook de achtergrond visual. Dus zonder de tekst.
En…ik laat je zien hoe jij in enkele minuten je eigen valentijnskaart kunt maken in Canva.

Download hier de achtergrond visual >> (deze mag je vrij gebruiken)

Doe je mee?

Als je deze of je eigen afbeelding plaatst op facebook of instagram met #alweerniks, dan zal ik deze voor je delen. Leuk!

Ach, ik doe het gewoon!

Zal ik het doen? Ach, ja, ik doe het gewoon…. Maar alleen vandaag en morgen dan. Check het hier¬†

Happy Valentine
Heleen

Gratis Membersite Masterplan
Maak je eigen Membersite in 5 stappen. Vul je gegevens in en ontvang dit plan direct
Wij hebben ook een hekel aan spam
Ik zou het leuk vinden als je een bericht achterlaat.

Comment Section

2 reacties op “Weer niks met Valentijn…..

Door Cilia Akkermans op 14 februari 2018

|Bedankt daarvoor